LordOfFaction Adlı Sunucumuza Yetkili Alımı Var Kaçırma!!!

BARİS003

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Barış
Oyunda kullandığınız isim (nick):BroxSY03
Yaşınız:16
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):3-4
Skype veya Discord kullanıyor musun evet
Skype adresiniz ?:BroxSY03 Oyuncu
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı hayır
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı gerekirse ben yaparım :)
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı eğerki kötü etkiliyorsa herkesi direk düşünmem bile
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? ben baya bi sunucularda admin oldum. server iyi hoş giderken arkamdan vuruldum ama ümidimi yitirmedim.
plugin işlerinden anlarım. inşallah servere alınırsam arkamdan vurulmam :)

DogukanKalsin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Doğukan Kalsın
Oyunda kullandığınız isim (nick): DogukanK
Yaşınız: 17
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 3-4 saat
Skype veya Discord kullanıyor musun ?: Evet
Skype adresiniz ?: ramenia.ramenia
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: Bilgisayarımda şu an yok telefonum arızalı kısacası yok.
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Suncunuza girmediğim için neler olup olmadığını bilmiyorum ama girdiğimde incelediğimde sizlere söylerim
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:Suncunuza girmediğim için neler olup olmadığını bilmiyorum ama girdiğimde incelediğimde sizlere söylerim
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Kısa bir süre vermiştim minecrafta yeniden başlamak geldi içmden bakim dedim internete sizi buldum hem yardımcı hemde eğlenmek için istiyorum bu yetkiyi Saygılar.

NOT: ADMİN-MODARETATOR-BUİLDER Alımlarına varım.

seasd

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Selcuk Öztürk
Oyunda kullandığınız isim (nick): RakipsizOyuncu
Yaşınız: 14
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 1
Skype veya Discord kullanıyormusun: Kullanıyorum
Skype adresiniz ?: [email protected] İsmim RakipsizSelcuk
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: Var
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Sunucuya Hiç Göz Atmadım Ama İllaki Vardır
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Aynı Şekilde Kaldırılacakda Vardır
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Yardıma İhtiyacınız Var Ve Benimde Yardım Etmem Lazım
Admin
Plugin den iyi anlarım
Skript den iyi anlarım
Not: Yane Bana 1 Elinde bin marifet Var diyebilirsin

BYR3D

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Admin & Mod Olmak İstiyorum 2 sinden Birini Yaparsanız Sevinirim İyi Günler
Adınız ve soyadınız:Emir Balay
Oyunda kullandığınız isim (nick):BYR3D
Yaşınız:16 Yarın 17 ye giricem
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):sabahtan akşama kadar yarım saat aralıklı
Skype veya Discord kullanıyor musun ?:2 sinide kulanıyorum
Skype adresiniz ?:emirbalay.youtuber
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:var g230 logitech
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:-
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:-
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):Sunucunuzu Beğendim Ve 5 Senelik Tecrübem Var Oyunla İlgili Ve Factionla İlgili Eskiden 2 Senelik Bir Serverim Vardı Ve Kapatım Ve Bilgim Olduğu İçin Size Yardımcı Olacağımı Düşündüm.

Berkaead

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Berke Genç
Oyunda kullandığınız isim (nick): AnorGrey
Yaşınız: 16
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 3-4 saat
Skype veya Discord kullanıyor musun ?: İkisinide kullanıyorum
Skype adresiniz ?: galaxypegasus21
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: Evet.
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Yok
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Yok
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Bu oyunu yıllardır oynuyorum. Böyle yetki işleriyle filan uğraşmayıda seviyorum. Kendi serverimde dahil çoğu serverde çalıştım. Şans eseri bu gönderiyi buldum. Burdada bi serüvenim olsun istiyorum ve bu yüzden yetki istiyorum.

İstediğim yetki : Adminlik . [Admin alındıysa Moderatorluk]

errweer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşım:14 Ben Bazı Serverlerde Admın Olmustum Yani Bu Konularla Ilgılı Çok şey bilirim.Allahın İzniyle Mod Olmak İçin Başvuruyorum
Nick:Cesur1

GG_ArdaPvP147

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Usta Builderim) Builder Olmak İstiyorum
Adınız ve soyadınız:Arda Yavuz
Oyunda kullandığınız isim (nick):GG_ArdaPvP147 YADA BritanniaRules
Yaşınız:12
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):hafta sonu 3 den 9 a kadar hafta için 1 den 4 e kadar
Skype veya Discord kullanıyor musun ?: evet ikiside
Skype adresiniz ?: ardayavuz148
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: evet
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: yok
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: yok
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Çünkü ben güvenilir güzel koruması iyi bir server istiyorum oyuzden seçtim

AlpGGG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Alp Arslan
Oyunda kullandığınız isim (nick): xAlpPunch
Yaşınız: 13
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 2-3
Skype veya Discord kullanıyor musun ?: skype kullanıyorum
Skype adresiniz ?: alpgamer2
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: evet
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: hayır yok
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: hayır yok
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): benim komut bilgim yüksek ve en az 10 serverde moderator oldum MODERATOR VEYA ADMİN OLMAK İSTİYORUM :)

FuryCurse

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ad SoyAd: Mesut Bilici
Oyunda Kullandığınız isim/nick: FuryCurse
Yaşınız: 18
Sunucumuza Günde Kaç Saatinizi Ayırabilirsiniz? 4-5 saat civarında zamanımı ayırabilirim fakat çok geç saatlerde oynuyorum genellikle.Fakat bilgisayarda 7/24 online oluyorum neredeyse gün içinde.
Skype veya Discord kullanıyormusun? Discord kullanıyorum. Discord nickim Fury#4102
Çalışır Düzeyde Bir Mikrofonunuz varmı? var
Sunucumuzda Eklenmesini istediğiniz bir şey varmı? şu an için eklenmesini istediğim bir şey yok.
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şey varmı? şu an için kaldırılmasını istediğim bir şey yok.
Neden Sunucumuzda Bu yetkiyi istiyorsunuz? (lütfen uzun bir şekilde anlatın): Ben minecraft'ı 4 yıldan fazla süredir oynuyorum. Bu yüzden build hakkında oldukça tecrübeliyim. Server'ınıza Daha Güzel Build ler yapacağımı düşünüyorum. Daha Önce 100+ online olan bir serverda builder lık yaptım ve çok da memnun lardı benden fakat server kapandı neden bende bilmiyorum. Umarım size yardımcı olabilirim.

BUILDER

Son düzenleme: