LOST TOWN MOD PACK 1.6.2 (1.X.X) (v.0.3)

Garner16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abi sabirsiz laniyom acele edin :)

Az kaldı bende sabırsızlanıyorum ama bügünlerde biraz performans düşücek[DOUBLEPOST=1375550510,1375548586][/DOUBLEPOST]Ha birde yeni gelen güzel bir haber var
Slenderman,assasin's creed gibi oyunları minecraft'ta oynıyacaksınız

atoloss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nerden indiricez linke girdim anlamadım :D[DOUBLEPOST=1378223117,1378223078][/DOUBLEPOST]easy de istemiyorum creative de

Enderstyve

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Sitedeki Attığınız resimlerdeki Grafikler Eşyalar Müthiş olmuş Oyundaki olması gerekenler tamda olmuş Ellerinize sağlık fakat linkleri 1.6.2 için felan yenilerseniz herkes daha çok memnun olur.

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
konuyu açan arkadaşla iletişim kuramıyorum o yüzden buradaki linkleri güncelleyemem ama bu mod paketini biraz geliştirip. Oynayışı ve oyun zorluğunu dengeleyip paylaşmayı düşünüyorum.(ve yapabilirsem tüm modları türkçe olarak yayınlayacağım)

Enderstyve

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
konuyu açan arkadaşla iletişim kuramıyorum o yüzden buradaki linkleri güncelleyemem ama bu mod paketini biraz geliştirip. Oynayışı ve oyun zorluğunu dengeleyip paylaşmayı düşünüyorum.(ve yapabilirsem tüm modları türkçe olarak yayınlayacağım)

Kardeşim ben linki indirdim minecrafta girdim forc falan oluyordu sürümü 1.6.2 seçtim girdim fakat olmadı

KsA_GoDfAtHeR_KsA_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Allah razı olsun kardeşim bende bunu arıyordum bir kaç isteğim var acaba koyarmısın
+kenshiro mod
+timber
+mo creatures
+mo tnt
+mo zombies
kenshiro mo tnt ve mo zombies çok güzel kolay gelsin...