LostOnline • Hayatta Kalma Sunucusu • %100 Emek • IP: lostonline.mcsunucum.net • 1.9

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Herkezin zevkleri farklıdır ve kötü dediğin map plugin bunların hepsinde emek var böylece kötülemen garip. sunucu iyi ve dahada iyi olucak
Ben acik bir insanim ozellikle sanalda aklimdan geceni yazarim (kufur degil) ve sahsen bana gore maplar ve plleri kotu kendi sweme harcadigim emegin kat kat daha azi.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

QurdAspenki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben acik bir insanim ozellikle sanalda aklimdan geceni yazarim (kufur degil) ve sahsen bana gore maplar ve plleri kotu kendi sweme harcadigim emegin kat kat daha azi.

Bence egon var sunucun varsa atta ip görelim iyise oynarız. Ama burasından iyi olcagını sanmıyorum ve kurucular diyor zaten daha yenılıkler getireceğiz universite sınavına hazırlanıyor fazla zamanı olmuyor.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bence egon var sunucun varsa atta ip görelim iyise oynarız. Ama burasından iyi olcagını sanmıyorum ve kurucular diyor zaten daha yenılıkler getireceğiz universite sınavına hazırlanıyor fazla zamanı olmuyor.
Play.McPixelCandy.Com Suanda Kapali Ama Map Daha Bitmediginen Ve Oyuncular Surekli Istediginden Kendi Pcemden Aciyorum. Map Bitsin 5gb Makinenin Parasi hazir bekliyor. Egom Var Dogru. Bu Oyunu 3 yil Oynayip Turklere Birsey Yapmaya Calisirsan Ve Artik Bikarsan Egon Olur. Ilerki Projelerim Ya Global Olarak Devam Edecem Bu Ise Yada Turkiyede Lapisli Faction Devirni Sonlandiricam Ve Turkiyenin En Iyi Hub Sunucularindan Birini Kuracam Bilmiyorum Daha Dusunuyorum Sunucuda Cok Oyun Olursa Global Yaparim Muhtemelen.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
Başarılar başarılar da, bir de sunucuya rahatlıkla girebilsek... AntiBot şeysi giriş yapmamıza izin vermiyor, bot korumanız bu mu :)

QurdAspenki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Play.McPixelCandy.Com Suanda Kapali Ama Map Daha Bitmediginen Ve Oyuncular Surekli Istediginden Kendi Pcemden Aciyorum. Map Bitsin 5gb Makinenin Parasi hazir bekliyor. Egom Var Dogru. Bu Oyunu 3 yil Oynayip Turklere Birsey Yapmaya Calisirsan Ve Artik Bikarsan Egon Olur. Ilerki Projelerim Ya Global Olarak Devam Edecem Bu Ise Yada Turkiyede Lapisli Faction Devirni Sonlandiricam Ve Turkiyenin En Iyi Hub Sunucularindan Birini Kuracam Bilmiyorum Daha Dusunuyorum Sunucuda Cok Oyun Olursa Global Yaparim Muhtemelen.

İnşallah'da olur yanlış anlamamışsındır umarım beni, Türkiyemizi gururlandırırsın inşallah.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bizi desteklediğiniz için teşekkürler!
Maplar kötüdür doğrudur, fakat pluginler için aynısını söylemiyorum.
(Yeni eklenen bazı eklentiler Türkçe olmayabilir, her şey zamanla düzeltilir)
Ben o eklentilere uğraş verdim. Vermeye de devam edeceğim.
Haftasonu gelsin, bir günümü tamamen sunucuya adayacağım.
Vaktim olsa sizlere gül gibi bir sunucu hizmeti vermek isterim.
Edit: AntiBot koruması ayarlanacaktır, şuanda girişlerde bir sıkıntı yaşamayacaksınız, iyi oyunlar!

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bizi desteklediğiniz için teşekkürler!
Maplar kötüdür doğrudur, fakat pluginler için aynısını söylemiyorum.
(Yeni eklenen bazı eklentiler Türkçe olmayabilir, her şey zamanla düzeltilir)
Ben o eklentilere uğraş verdim. Vermeye de devam edeceğim.
Haftasonu gelsin, bir günümü tamamen sunucuya adayacağım.
Vaktim olsa sizlere gül gibi bir sunucu hizmeti vermek isterim.
Edit: AntiBot koruması ayarlanacaktır, şuanda girişlerde bir sıkıntı yaşamayacaksınız, iyi oyunlar!
Pllerde kotu.

CemGOMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Herkezin zevkleri farklıdır ve kötü dediğin map plugin bunların hepsinde emek var böylece kötülemen garip. sunucu iyi ve dahada iyi olucak

Umarım arada ki küslükle benim konuma da emek verdiğim halde baltalamazsın. Sunucu başarılı ekipçe burdayız!

Tapatalk kullanılmayarak cehennemden gönderilmedi. [emoji23]