QurdAspenki
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Hayatımda gördüğüm en güzel survival server inşallah kapanmaz devam eder ! SONUNA KADAR LOST !
Hayatımda gördüğüm en güzel survival server inşallah kapanmaz devam eder ! SONUNA KADAR LOST !
CiddimisinizAynen Emir'cim sunucuyu ben de çok beğeniyorum inşallah kapanmaz ve ilerler.
Tapatalk kullanılmayarak cehennemden gönderilmedi. [emoji23]
Ne alaka ? ve ne konuda ?Ciddimisiniz[emoji23][emoji23]
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Insanlar bu suncuyu cok sevmesi bana sarstici geldi herseyi kotu. Pller maplar...Ne alaka ? ve ne konuda ?
Herkezin zevkleri farklıdır ve kötü dediğin map plugin bunların hepsinde emek var böylece kötülemen garip. sunucu iyi ve dahada iyi olucakInsanlar bu suncuyu cok sevmesi bana sarstici geldi herseyi kotu. Pller maplar...
Ben acik bir insanim ozellikle sanalda aklimdan geceni yazarim (kufur degil) ve sahsen bana gore maplar ve plleri kotu kendi sweme harcadigim emegin kat kat daha azi.Herkezin zevkleri farklıdır ve kötü dediğin map plugin bunların hepsinde emek var böylece kötülemen garip. sunucu iyi ve dahada iyi olucak
Bence egon var sunucun varsa atta ip görelim iyise oynarız. Ama burasından iyi olcagını sanmıyorum ve kurucular diyor zaten daha yenılıkler getireceğiz universite sınavına hazırlanıyor fazla zamanı olmuyor.Ben acik bir insanim ozellikle sanalda aklimdan geceni yazarim (kufur degil) ve sahsen bana gore maplar ve plleri kotu kendi sweme harcadigim emegin kat kat daha azi.
Play.McPixelCandy.Com Suanda Kapali Ama Map Daha Bitmediginen Ve Oyuncular Surekli Istediginden Kendi Pcemden Aciyorum. Map Bitsin 5gb Makinenin Parasi hazir bekliyor. Egom Var Dogru. Bu Oyunu 3 yil Oynayip Turklere Birsey Yapmaya Calisirsan Ve Artik Bikarsan Egon Olur. Ilerki Projelerim Ya Global Olarak Devam Edecem Bu Ise Yada Turkiyede Lapisli Faction Devirni Sonlandiricam Ve Turkiyenin En Iyi Hub Sunucularindan Birini Kuracam Bilmiyorum Daha Dusunuyorum Sunucuda Cok Oyun Olursa Global Yaparim Muhtemelen.Bence egon var sunucun varsa atta ip görelim iyise oynarız. Ama burasından iyi olcagını sanmıyorum ve kurucular diyor zaten daha yenılıkler getireceğiz universite sınavına hazırlanıyor fazla zamanı olmuyor.
Bence egon var sunucun varsa atta ip görelim iyise oynarız. Ama burasından iyi olcagını sanmıyorum ve kurucular diyor zaten daha yenılıkler getireceğiz universite sınavına hazırlanıyor fazla zamanı olmuyor.Ben acik bir insanim ozellikle sanalda aklimdan geceni yazarim (kufur degil) ve sahsen bana gore maplar ve plleri kotu kendi sweme harcadigim emegin kat kat daha azi.
İnşallah'da olur yanlış anlamamışsındır umarım beni, Türkiyemizi gururlandırırsın inşallah.Play.McPixelCandy.Com Suanda Kapali Ama Map Daha Bitmediginen Ve Oyuncular Surekli Istediginden Kendi Pcemden Aciyorum. Map Bitsin 5gb Makinenin Parasi hazir bekliyor. Egom Var Dogru. Bu Oyunu 3 yil Oynayip Turklere Birsey Yapmaya Calisirsan Ve Artik Bikarsan Egon Olur. Ilerki Projelerim Ya Global Olarak Devam Edecem Bu Ise Yada Turkiyede Lapisli Faction Devirni Sonlandiricam Ve Turkiyenin En Iyi Hub Sunucularindan Birini Kuracam Bilmiyorum Daha Dusunuyorum Sunucuda Cok Oyun Olursa Global Yaparim Muhtemelen.
Pllerde kotu.Arkadaşlar bizi desteklediğiniz için teşekkürler!
Maplar kötüdür doğrudur, fakat pluginler için aynısını söylemiyorum.
(Yeni eklenen bazı eklentiler Türkçe olmayabilir, her şey zamanla düzeltilir)
Ben o eklentilere uğraş verdim. Vermeye de devam edeceğim.
Haftasonu gelsin, bir günümü tamamen sunucuya adayacağım.
Vaktim olsa sizlere gül gibi bir sunucu hizmeti vermek isterim.
Edit: AntiBot koruması ayarlanacaktır, şuanda girişlerde bir sıkıntı yaşamayacaksınız, iyi oyunlar!
Herkezin zevkleri farklıdır ve kötü dediğin map plugin bunların hepsinde emek var böylece kötülemen garip. sunucu iyi ve dahada iyi olucak