LostOnline • Hayatta Kalma Sunucusu • %100 Emek • IP: lostonline.mcsunucum.net • 1.9

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki ekonomi eklentimizden kaynaklanan bir sorundan dolayı paralar sıfırlandı, bu durumdan dolayı tüm oyuncularımızdan özür diliyoruz.
Böyle bir hata tekrar olmayacak. :(

Nether ve The End dünyaları sıfırlandı.

Eğer sunucumuzu güzelleştirecek bir fikriniz olduğunu düşünüyorsanız özel mesaj yoluyla bana iletebilirsiniz.
İyi oyunlar!

Görüş Mesafesi ve 6'dan 5'e düşürüldü.

Takımlara oyun parası ile yükseltilebilir kapasite eklendi! (/takım yükselt)

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dahada mükemmel olacak, mesleğe özel marketin üstüne mesleğe özel makineler eklenecektir. Traktör kodlama aşamasındadır.

Sanal Sandık Genişletme ile ilgili bug giderildi.
Meslek Değiştirme ile ilgili bug giderildi.

QurdAspenki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hile korumanız cidden çok güzel ve emek verilecek bi sunucu. Fakat sıfırlanırsa çoğu kişinin hakkını yemiş olursunuz.

QurdAspenki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki çiftçi mesleğindeki olay çok saçma yav. Ben o kadar uğraştım tarla için 250 tl vardı kesile kesile 2 tl'ye düşmüş kaldırın şu olayı ya.

Sunucudaki çiftçi mesleğindeki olay çok saçma yav. Ben o kadar uğraştım tarla için 250 tl vardı kesile kesile 2 tl'ye düşmüş kaldırın şu olayı ya.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu olayı kaldırırsak %100 para bugu yapacaklarından eminim. Bunun telafisi olarak başka bir çözüm getirmeyi umuyoruz.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzdaki sistemler oyuncular arası olduğu için reklam şart user sayınızı arttırmanız lazım birazcıkta reklam'a gayret gösterseniz. ?

Arkadaş'a bak daha map'i yaptıramıyor 1 aydır. En iyi sunucu olcakmış :(
banamı dedin onamı dedin çünkü bu forumdaki herkesin en iyi hublara girmesi çok hard bir şey

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
pqi (11kurabiye)

Play.McPixelCandy.Com Suanda Kapali Ama Map Daha Bitmediginen Ve Oyuncular Surekli Istediginden Kendi Pcemden Aciyorum. Map Bitsin 5gb Makinenin Parasi hazir bekliyor. Egom Var Dogru. Bu Oyunu 3 yil Oynayip Turklere Birsey Yapmaya Calisirsan Ve Artik Bikarsan Egon Olur. Ilerki Projelerim Ya Global Olarak Devam Edecem Bu Ise Yada Turkiyede Lapisli Faction Devirni Sonlandiricam Ve Turkiyenin En Iyi Hub Sunucularindan Birini Kuracam Bilmiyorum Daha Dusunuyorum Sunucuda Cok Oyun Olursa Global Yaparim Muhtemelen.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam seni severim bilirsin ama cidden arkadaşa katılıyorum spawn için 3 ay uğraşılırmı ya ? bitir artık spawnı

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Nether ve The End dünyaları Saat 20:00'da sıfırlanacaktır!

Çiftçi mesleği düzeltildi.
Meslek değiştirememe sorunu giderildi.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spawn haritasında düzenlemeler yapıldı.
Market silinip baştan kuruldu.
Pazaryeri kaldırıldı.