Teşekkürler fakat çizimde berbatımbu moda bir tane de boss felan yükleyebilirsiniz çok etkili olabilir mesela diyelim bir boss canı 500 öldürünce yakut elmas demir ve exp yağıyor ve kitapla tebrikler fln yazıor böyle olabilir
Teşekkürler fakat çizimde berbatımbu moda bir tane de boss felan yükleyebilirsiniz çok etkili olabilir mesela diyelim bir boss canı 500 öldürünce yakut elmas demir ve exp yağıyor ve kitapla tebrikler fln yazıor böyle olabilir
Şimdi Uyarı Almadım Değilmi?
,"seni şikayet edicem,bak rapor ediyorum." Tarzı yorumlarınızın tekrarı halinde uyarı alacaksınız.
Sefa Onu Ben Yapabilirim Çok Rahat Çalışmalara Başladım 1.6.4 Olacak SkeletonBoss Modun Adıbu moda bir tane de boss felan yükleyebilirsiniz çok etkili olabilir mesela diyelim bir boss canı 500 öldürünce yakut elmas demir ve exp yağıyor ve kitapla tebrikler fln yazıor böyle olabilir
Hayatında ilk defa kodlama yapacaksan, Java cidden güzel bir dildir ve çoğu dile benzer, bu yüzden avantajlı başlarsın. Benim ilk öğrendiğim kod Python sonra Java idi fakat sen Java ilede başlayabilirsin. İngilizcende iyiyse java pek problem olmaz ben javayı bu videolardan öğrendim sanada bol şansschaffer konu sapıcak ama benim önceden programlama bilgim var her dile heves edip başladım ama yarıda kaldı okul fialn ingilizcemde iyidir java okadar zor olurmu c++ pascal qbasic hepsine merak sarmıştım![]()
1 Ay.Kardeş mod yapacak düzeyde javayı ne kadar sürede öğrendin ?
mod makerdan yapmadın dmi
Sağol.