Lovebeer yaptıgı Pixel Art Kalitesiz Olmaz TAM TAM.....

Altayar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AtomTR belki haklıdır ne biliyorum ama 10 üzerinden 10 verdim hadi eyvallah :)

Altayar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) tmm eyvallah başka konudaydım bi anda bam yorum yazdın ışık hızı gibisin :D

Ciuffo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunlarla önceden ben de uğraştım fakat foruma koymadım nasıl görmek için bakmıştım, ve evet haklıyım. İstersen araştır. Emin olmasam böyle bir şey yazıp konuyu kirletmek istemem fakat %100 eminim MCedit kullanılmış.
Mc edit değil kardeş benim yazdığım ilk yoruma bakarsan orda bir skydaz linki var o modu indirip kullanmış. ama gayet güzel

Frozenhero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok belli mcedit :) Çünkü normal insan resimde gölgeliklerde degisik alakasiz bloklar kullanmaz :) hani resimden bakarak öyle renkler gozukmez. Mc editte resmi tam aldigi icin ve bazı bloklar tam rengi karşılayamadığı için böyle bloklar kullanıyor. Insanları kandırma kardeşim...

Frozenhero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam kardeşim yapım aşamalarıyla... ama kendi resmin, nasıl yaptığın vb de olcak... veya video cekerek göster burada? Hadi?

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
la tartığınız şeye bak la :D kim buna inanır :Dherkez aynı konuda hem fikir ama tartışma çıkıyo ben anlamıyom bu insanları yemin ediyom yanlış anlamayın bende bi insanım :D adam emeksiz bi iş yapmış benim emek yaparak oluşturduğum konular bu kadar ilgi görmedi be :(

Frozenhero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
la tartığınız şeye bak la :D kim buna inanır :Dherkez aynı konuda hem fikir ama tartışma çıkıyo ben anlamıyom bu insanları yemin ediyom yanlış anlamayın bende bi insanım :D adam emeksiz bi iş yapmış benim emek yaparak oluşturduğum konular bu kadar ilgi görmedi be :(
Aynen kardeşim :(