LOWCAST YETKILI ALIMLARI SKRIPTER MIMAR GRAFIKER!

CrohPsh

Marangoz
En iyi cevaplar
0
LowCast YETKILI ALIMLARI!
=|=
Uzun zamandır beklediniz bişeydi ve artık zamanı geldi!
=|=
1. SKRIPTER ALIMI
2. MIMAR ALIMI
3.GRAFIKIR ALIMI
=|=
NASIL KATILINIR:

Skripter olucaklar için LowCast Skripter Kuralları Ve Nasıl Olunur:
- skype selimhan893 ekleyin ve ekledikten sonra Skripter olucaklar için LowCast Skripter Kuralları'nı kabul ediyorum ve eğer aksine davranırsam sunucudan sonsuza kadar banlanacağımı biliyorum şeklinde mesaj atınız
- kurucunun kararına veya işine karışmayacaksın
- Rutbesi senden yuksek olan biri sana yap dedimi yapacaksın (Skripter olucaklar için LowCast Skripter Kuralları'na aykırı olmayacak)!
- skype adresimi ekledinde skript bilgin iyiyse alınacaksın kötüyse alınmayacaksın
- sunucudaki spawnda bulunan yetkili kuralarına da bak onlarda Skripter olucaklar için LowCast Skripter Kuralları için geçerlidir
- İşinde Profosyenel olmalısın!
- Sunucuya Ihanet Edecegin hakkında en ufak bir bilgi tespit edildiğinde anında banlanırsın
- Hafta içi hergun en az 1 saat sunucuda online olucaksın bu kuralı haftada en fazla 3 kere bozabilirsin!
-Az önceki kuralda verilen bozma hakkını kurucunun özellikle girin dediği anlarda veya zamanlarda kulanamassın!!

MIMAR olucaklar için LowCast Skripter Kuralları Ve Nasıl Olunur:
- skype selimhan893 ekleyin ve ekledikten sonra MIMAR olucaklar için LowCast Skripter Kuralları'nı kabul ediyorum ve eğer aksine davranırsam sunucudan sonsuza kadar banlanacağımı biliyorum şeklinde mesaj atınız
- Rutbesi senden yuksek olan biri sana yap dedimi yapacaksın (MIMAR olucaklar için LowCast Skripter Kuralları'na aykırı olmayacak)!
- skype adresimi ekledinde mimarlık bilgin iyiyse alınacaksın kötüyse alınmayacaksın
- sunucudaki spawnda bulunan yetkili kuralarına da bak onlarda MIMAR olucaklar için LowCast Skripter Kuralları için geçerlidir
- Sunucuya Ihanet Edecegin hakkında en ufak bir bilgi tespit edildiğinde anında banlanırsın

- Hafta içi hergun en az 1 saat sunucuda online olucaksın bu kuralı haftada en fazla 3 kere bozabilirsin!
- Az önceki kuralda verilen bozma hakkını kurucunun özellikle girin dediği anlarda veya zamanlarda kulanamassın!!

Grafiker olucaklar için LowCast Skripter Kuralları Ve Nasıl Olunur:
- skype selimhan893 ekleyin ve ekledikten sonra Grafiker olucaklar için LowCast Skripter Kuralları'nı kabul ediyorum ve eğer aksine davranırsam sunucudan sonsuza kadar banlanacağımı biliyorum şeklinde mesaj atınız
- Rutbesi senden yuksek olan biri sana yap dedimi yapacaksın (Grafiker olucaklar için LowCast Skripter Kuralları'na aykırı olmayacak)!
- skype adresimi ekledinde mimarlık bilgin iyiyse alınacaksın kötüyse alınmayacaksın
- sunucudaki spawnda bulunan yetkili kuralarına da bak onlarda MIMAR olucaklar için LowCast Skripter Kuralları için geçerlidir
- Az önceki kuralda verilen bozma hakkını kurucunun özellikle girin dediği anlarda veya zamanlarda kulanamassın!!