Lucid Rüya ve Astral Seyahat - Faydaları ve Zararları |Part 2

AsosyalKedi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ÖNCEKİ KONUYA GİTMEK İÇİN TIKLA

İnsanlar Lucid Rüya' nın favori rüyalarından olduğunu söylüyorlar. Çünkü kendi rüyalarında tamamen özgür oluyorlar. Tabi her şeyin faydası olabildiği kadar zararları da olabiliyor.

Faydaları:

• Başlıca olarak kendi dünyanızı yaratabilirsiniz. Forumumuzun asıl amacı olan Minecraft oyununda yapamadıklarınızı yapabilirsiniz.
  • O an istediğiniz her şeye sahip olabilme imkanınız vardır. Dünyaya, güneşe hatta bütün evrene sahip olabilirsiniz.
  • Tüm fantazilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İstediğiniz kişiye sahip olabilirsiniz.
  • Lucid Rüya' da ileri seviyelere gelebilirseniz; her gün yeni bir dizi gibi ilerlersiniz. Yani bir oyunun save dosyasından ilerler gibi.
  • Astral seyahat yapabilmeye zemin hazırlarsınız. %40 daha kolay astral seyahat yapabilirsiniz.

Faydaları olan kısım hoşunuza gitti değil mi? Yukarıda yazdığım kısmı unutmayın. "Her şeyin faydası olduğu gibi zararları da vardır." Şimdi de sizlere Lucid Rüya' nın zararlarını sunmak istiyorum.

Zararları:

• Uyku düzeniniz bozulabilir. Sürekli Lucid Rüya görmek hoşunuza gitse de artık uyku hapı kullanmadan uyuyamayabiliyorsunuz.
  • Lucid Rüya yaşadığımız gerçek hayattan daha güzeldir. O yüzden insanlar bazen kendini kaptırıp Lucid Rüya görmek için 7/24 uyumaya kalkışabiliyor. Farkında olmadan gerçek hayattan kendilerini soyutluyabiliyorlar. Bir terazi düşünün. Aradaki dengeyi kurmak en önemli etkenlerden biri.
  • Lucid Rüyada yapabildiklerinizi gerçek dünyada yapamayacağınız için psikolejiniz bozulabilir.
  • Lucid Rüya içinde beynimiz normal dünyadakinden daha fazla çalışacağı için fiziksel yorgunluk yaşayabilirsiniz.
  • Gerçek hayatınızda artık asosyal bir insana dönebilirsiniz. Yukarıda anlattığım gibi aradaki dengeyi iyi kurmak gerekiyor.
############################

Şimdi ise geçelim Astral Seyahat' e. Astral seyahat ile gerçek dünyanızda ruh olarak dolaşıyorsunuz. Bu ne kadar doğru bilmiyorum ama söylentiler bunu gösteriyor. Kendim kısmen hiç Astral Seyahat yaşmadım ve sakıncalı olduğu için yaşamak istemiyorum. Astral Seyahat' in faydaları ve zararlarını okumadan sakın uygulamaya geçmeyin.

Faydaları:

• Ruhsal özelliklerinizde güçlenme yaşarsınız. Duyu organlarınız gelişir.
  • Astral Seyahat, Lucid Rüya gibi hayal gücünüzün %80' ine bağlı olan bir olaydır. Astral Seyahat gerçekleştirdiğinizde hayal gücünüz genişler.
  • Mutluluk, sevinç ve heyecan hormonlarınız çıldırcak dereceye gelir.
  • Artık evrendeki her şeye farklı bakış açısı ile yaklaşmanızı sağlar. Örneğin; "şu an Astral Seyahat' de olsaydım bu arabanın üstünden geçerdim", gibi.

Astral Seyahat' in faydalarına aldanmanızı önermiyorum. Çok sakıncalı bir eylemdir. Ne demek istediğimi birazdan anlayacaksınız.

Zararları:

• Eğer korkuyorsanız, ki korkacaksınız; 3. boyuttaki varlıklar yani Cin' ler size musallat olabilir.
  • Ruhsal anlamda rahatsızlık yaşarsınız. Akıl hastanesine kapatılmanıza sebep olabilir.

Astral Seyahat gerçekleştiren bir insanın yorumu:

"Beden dışındaki ilk tecrübemi gayet iyi hatırlıyorum.O zamanlar 7 yaşındaydım ve böyle birşeyden haberim yoktu.Bir yaz günü, sabahın erken saatlerinde çok susamış olarak uyandım. Yataktan dışarıya çıkarak içme suyunun bulunduğu yere gittim.Ancak sürahi boştu.Bunun üzerine pencereye doğru yürüyerek perdenin aralığından güneşin ilk ışıkları ile aydınlanan bahçeye baktım.Sonra geri dönerek yatağa geldim.Yatağın dolu olduğunu gördüğüm zaman şok geçirdim.Yatağımda uyumakta olan birisi vardı ve bu insannı kendim olduğunu gördüğüm zaman korku ve şaşkınlığım daha da arttı.Bu şaşkınlık sebebiyle olsa gerek, aniden ve süratle bedene çekildiğimi ve ayaklarımın bedenimin ayaklarının üzerine gelecek şekilde bedenime gömüldüğümü hissettim.Sonra uyandım, daha sonra bu olaylar birçok kereler tekrarlandı." Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri - Harun Candan

3. Parçada nasıl yapılacağını anlatacağım. İlgi alırsa hemen yazmaya başlayabilirim.

-Tag-
@CelilOguz

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Ülkedeki herkes astral meraklısı,ama ben yaptım diyen görmedim.

Ruh,cin diye bir şey yok kendimce.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsanlarla aralarında bir perde var o perdenin kaldırılması çok zordur ama astral seyahat ile bu perdeyi aşabiliyoruz.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Astral seyahat bana göre boş iş benim işim değil ama,
Lucid rüya çabalaması şeysi yapıyorum kaç haftadır. 1 kere rüyada olduğumu anlamıştım oda anlar anlamaz uyanmıştım :( :(.
Lucid rüya iyidir.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
İnsanlarla aralarında bir perde var o perdenin kaldırılması çok zordur ama astral seyahat ile bu perdeyi aşabiliyoruz.
İnanmıyorum o tarz şeylere,insan fiziğinin ustunde varliklar olabilir ama cin gibi dinle bagdastirilmis varliklara inanmiyorum

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
İnanmıyorum o tarz şeylere,insan fiziğinin ustunde varliklar olabilir ama cin gibi dinle bagdastirilmis varliklara inanmiyorum

Dinle bağdaştırılmasaydı da inanmayacak mıydınız yoksa dinle bağdaştırıldığı için mi saçma buluyorsunuz ?

AsosyalKedi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Bu gidişatla sonun hiç hayırlı olmayacak. Cin' ler kutsal kitaplarda bahsedilmiş. Varlıklarının olmadığını söylemen çok saçma.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Dinle bağdaştırılmasaydı da inanmayacak mıydınız yoksa dinle bağdaştırıldığı için mi saçma buluyorsunuz ?
İnsan fizigi üstünde canlilar olabilir,ama cin isimli bir canliya inanmiyorum

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lucid rüya denemesi;
Gün 58
Başarısız

2 aydır lucid rüya görmeye çalışıyorum ama düşündüğüm şey uyuduğum vakit aklımdan gidiyor, Daha rüya göremeyen bir insan nasıl lucid rüya görsün efendim?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Küçük yaşlarımda (ki halen küçüğüm ama neyse) bu olay çok oluyordu ama artık olmamaya başladı. Olsa güzel olur tabi... @OrangeLemon , @LımonBerk
Bu gidişatla sonun hiç hayırlı olmayacak. Cin' ler kutsal kitaplarda bahsedilmiş. Varlıklarının olmadığını söylemen çok saçma.
İnanıp inanmamaları ona kalmış. Bildiğim kadarıyla inanmakta zorlama yoktur. Senin yazdığın şey onunkinden daha kötü yani.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Astral Seyahat'ı bilmiyorum ama şu Lucid Rüya harika bir şey, haftada 2 kere görüyorum. Kabuslarıma az kafa atmadım.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Eğer korkuyorsanız, ki korkacaksınız; 3. boyuttaki varlıklar yani Cin' ler size musallat olabilir.
  • Ruhsal anlamda rahatsızlık yaşarsınız. Akıl hastanesine kapatılmanıza sebep olabilir.''

Ateist olmanın faydaları... Bu arada teşekkür ederim etiketlediğin için. Takip ediyorum