Lütfen Acill Yardım Edin

emreucan2003

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba, benim Minecraft'ta günde 1, en fazla üç olmak üzere bir lag mı denilir bilmem ama bir şey oluyor. W ye basıyorum ileri gitmiyor D ye basıyorum acayip bir şekilde envanterimi açıyor. Kontrollere de baktım bir sorun yok neden bu olur ? Ve de bu sorun Minecraft!ı kapat aç yapmadan düzelmiyor... Lütfen cevap verin çok acil :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eğer Oynarken Sorun Olmayıp Belirli Süre Oynadıktan Sonra Oluyorsa Tahmini Olarak Oyuna Verdiğin Ram Yeterli Gelmiyor Eğer Daha Fazla Ram Veremem Sistemimi Aşar Diyorsan Birkaç Pratik Çözümü Var Oyunu Açtığında Oyun 2 Adet Java Uygulaması Çalıştırır Bunlardan Biri Oyundan Çıktığında Direk Launcher Geri Dönmesi İçin Çalışır ve Ortalama 200 MB Bİr Ram Tüketir Bunu Her Oyuna Başladığında Görev Yöneticisi İşlemler Bölümünden Kapatırsan Uzun Süre Daha İdare Edersin Eğer O Haldede Yapıyorsa Ram Vermekten Başka Şanşın Yok

emreucan2003

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok aşmaz ram 8gb ram var[DOUBLEPOST=1440700194,1440700105][/DOUBLEPOST]Hocam evet biraz oynadıktan sonra oluyor ne zaman olacağı belli değil ram vermeyi mi denememi tavsiye edersiniz ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yok aşmaz ram 8gb ram var[DOUBLEPOST=1440700194,1440700105][/DOUBLEPOST]Hocam evet biraz oynadıktan sonra oluyor ne zaman olacağı belli değil ram vermeyi mi denememi tavsiye edersiniz ?
Yazdıklarımdan Ne Anladıysan Onu Yap.

emreucan2003

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Peki bu javayı kapatma işlemini her seferinde tekrarlayacak mıyım ? bu arada jawaw mıydı java mıydı o