lütfen ayrdım hub sw için

berkay0668

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
böyler hub server kuruyom şimdik bi sw de gördüm lobide bazı komutları engeliyorlar yani server geldimizde lobiye gelcez sunuc secez dedim pvp pvp girdimizde o lobideki eşyalar gitcek yerine pvp eşyarlı gelecek öle bir sewy varmı yani ben lobide komutları nasıl engelerim

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Hub sunucu açmak öyle kolay mı? Saçmalamayın Allah aşkına. En az 16 gb ram gerekir sadece 2 sunucu için.Siz hub sunucu açmayı aklınızdan çıkartın,ilk önce büyük bir yatırım yapın. Daha sonra bir ekip kurun,öyle sunucu açın. nitrado.net uzantısı ile olacak şeyler değil bunlar.

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar,
Bungeecord kullanmanızı tavsiye ediyorum.İnternetten araştırabilirsiniz.
İyi Forumlar.

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Unutmadan BungeeCord kullanmak için ayrı ayrı sunucuların olması gerekmektedir. Tek sunucuya hub kurmayı planlıyorsan işe yaramaz ki yazdıklarından bunu anlaıdm ben.

Unutmadan BungeeCord kullanmak için ayrı ayrı sunucuların olması gerekmektedir. Tek sunucuya hub kurmayı planlıyorsan işe yaramaz ki yazdıklarından bunu anlaıdm ben.

berkay0668

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

hayır sadece lobide bazı komutları nasıl engelerim demek istedim zaten 8ram var sw de

ahmetpulsar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Komutların Perm lerini yazmassın Yada MultiversePerPlugins Diye Bir Plugin Vardı Onu İndir İşini Çözer

ahmetpulsar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Multiverseperplugins şu işe yarıyor multiverse world kurarsın onla yeni bir dünya yarat ve configine gir multiverseperpluginsin sonra orda plugin isimleri yazıyor orada [] şeklinde birşeyler yazıyor şu şekil Essentials: [] [] içine dünyanın adını yazıyorsun mesela multiverseworldla 1 adında dünya kurucan [1] yazıyosun oraya ama en iyisi bungeecord ama eğer itemleri istiyorsan perworldinventoryyi kullan

MitterWeaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Hemen Söyleyyim Sadece Lobi De

/rg f <wg ismi> blocked-cmds /komut1,/komut2

Virgül Koymayı Unutma Arasina !

PIKO_SALA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa uğraşma yolun başından dön

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucuya kapat, ingilice ve bukkiti öğren, yeniden düşün, hala istekliysen bir daha aç sunucunu