Lütfen bir konuya bakın (Spamlar ile ilgili)

Benimle aynı düşüncedemisiniz

• Evet

Kullanılan: 1 6.7%
  • Sanırım

Kullanılan: 4 26.7%
  • Hayır

Kullanılan: 5 33.3%
  • Ben Postçuyum -_-

Kullanılan: 5 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
I ** Poster
You Are Poster
He Is Poster
She Is Poster
It Is Poster
We Are Poster
You Are Poster
They Are Poster
yok artık gene sansür yedim:p
bu arkadaşımınzda örnek bir postçu :D
Ben postçu ben vay phe adam bana postçu dedi inanabiliyor musunuz?Ben 0 post kastım.Ben ne ara post kastım.Ben kasmak post.Bu ne lo.Bana post kasıyor dedi mübarek.Post kasmak ben.İnanmam.Yalancı!Ayıp iftira atmak.Ben post kasmam.Ben post kasmadım hayatımda.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
yok artık gene sansür yedim:p

Ben postçu ben vay phe adam bana postçu dedi inanabiliyor musunuz?Ben 0 post kastım.Ben ne ara post kastım.Ben kasmak post.Bu ne lo.Bana post kasıyor dedi mübarek.Post kasmak ben.İnanmam.Yalancı!Ayıp iftira atmak.Ben post kasmam.Ben post kasmadım hayatımda.
Toby Meep anahtar kelimeleri :D

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ve 200. yorum
spam yapmama konusunda spam yapıyoruz neden biri bulup söyler mi acaba?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İyi güzel post kasıyorsunuzda, like/post dengesi diye bir şey var (ben uydurdum) şahsen bozmamamak için uğraşıyorum ^^

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Schaffer senin linkini attiğin konu Forum Oyunlari bölümünde illa ki oyun oynayacaklar zaten gerek sohbet kafe olsun gerek konu dişi olsun gerek forum oyunlari olsun mesaj sayisi artmaz ve artmamasi da gerekiyor..
Senin benim dememle bitecek bir olay degil bu. Bu forumda böyle kalitesiz, Her konunun içine etmeyi komiklik sanan, Post kasinca fame oldum sanan ve en önemlisi büyüklüğü Rütbede arayan üyeler oldukça bu forumda multi hesaptan beğeni de kasilir post da kasilir..
Kendimi savunmak amaciyla şunu da söyleyeyim. Post kasanlarin mesaj sayisi fazla olur ama her mesaj sayisi fazla olan post kasmamiştir.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bırakın forumu berbat yapmayacak şekilde yapsınlar sonuçta rapor edilecekler ban yiyecekler beğenileri az olacak mesajları isterse 5000 olsun.