Lütfen Gir Ve Görüşünü Belirt :)

_DevilGuard_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Aklıma Bir Proje Geldi:
Sanırsam Türkiye'de OPFactions / OpPVP Server Bulunmamakta İlk Serverı Ben Açayım Diyorum Ancak Tutulurmu Bilmiyorum
Bilmeyenler İçin Özet Geçiyim:
# OPFactions Veya OPPVP Nedir #
OPFactions Veya Diğer Adıyla OPPVP Normal Bir Faction'dur Ancak Kesinlikle Warp Olmaz Sadece Bir Spawnda Başlarsınız
Ancak Adındanda Anlaşıldığı Gibi ''OP'' Yani Edit İtemler Vardır Örnegin ''/kit pvp'' Yazıp Alınan Kitte Koruma 10 Keskinlik 7 vs Enchler Olacak
Ancak KitPVP'den Farkı Clan Kurulup Ev Yapılmasıdır Yani Normal Bir Server Gibi Ancak Warp Yok Ve Edit Var :)
Evet Arkadaşlar Açarsam Gelirim Diyen Var mı ? Varsa Belirtirse Serveri Hazırlamaya Başlayacağım :)

_DevilGuard_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverın Spawnı Hazırlandı [En Azından Şimdilik Böle Duracak
Nasıl eşya güçlendiricez?
Burada herkes Eşit Olacak Amacınız İse Her Hafta Belirlenip Ödül Verilen Top 5'e Girmek :)[DOUBLEPOST=1403944881,1403944846][/DOUBLEPOST]

Burada herkes Eşit Olacak Amacınız İse Her Hafta Belirlenip Ödül Verilen Top 5'e Girmek :)
Viplerin Tek Farkı İse Sizin 24 Adet Setiniz Var İken En Yüksek Vipde 48 Tane Var Tek Fark Bu :)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6

Burada herkes Eşit Olacak Amacınız İse Her Hafta Belirlenip Ödül Verilen Top 5'e Girmek :)[DOUBLEPOST=1403944881,1403944846][/DOUBLEPOST]
Viplerin Tek Farkı İse Sizin 24 Adet Setiniz Var İken En Yüksek Vipde 48 Tane Var Tek Fark Bu :)
Vip satamazsın bunu değiştir fazla uzun sürmez sw ömrü