lütfen mcye forge yapamıyorum delircem! ayrıca yardım edenle video çekebilirim(emin diğilim)

aqua_the_player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
lütfen minecrafta forge yükledim ama java yüklerken hata vaeriyo javasız mc oynanmaz eğer bu hatanın çözümünü biliyorsan söle yada skypem:fire_aqua
hata:the wizard was interrupted before java 7 update 45 could be completely installed[DOUBLEPOST=1430918082,1430918004][/DOUBLEPOST]herşeyi denedim benim hipotezim önceki yüklü java silindikten sonra kalıntıları kalmış ve bu yüzden yeniden yüklemiyor lütfen allah aşkına yardım

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
team wiever varsa deniyebilirim çok iyiyimdir bu konuda[DOUBLEPOST=1430919298,1430918984][/DOUBLEPOST]ordamisin bro cevap ver çıkıcam yoksa

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java 7 sil Java nın güncel sürüm indir. (Java8) Onu kullanıyorum.

aqua_the_player

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evt ama team wiewer 9 var 10a güncellenemiyor yardım etceksen skype gel oke ?[DOUBLEPOST=1430998645,1430998585][/DOUBLEPOST]ama java 8 de forge 1.7.2 olmuyor o yüzden java 7yi kullanmak istiyorum ama java 7 kurarken hata veriyo

legionTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ip:legiontr.nitrado.net
  1. Oyuna Başlarken Yapmanız Gerekenler
    Survival da oldugu gibi her şeyi kendiniz yapmanız gerekiyor /warp komutuyla yerleşim yerlerine gidebilir oralara yerleşebilirsiniz server [YENİ] oldu için ilk girdiniz alanlar [BOŞ] yerleştikden sonra madene inip elmas kazanıp sonra enchant basıp /warp orman da pvp cıkabilirsiniz para kasması serverımizde cok basit mobspawnerden olldugu gibi kesince para düşecektir serverimizde 2 [Rehber] 2 [Mimar] vardır hile kullananların resmini cekip bize face adresimizden yollayın
  2. hile kullanımı kesınlıkle yasaktır
  3. vip satışlarımız başlamıştır
  4. ip:legiontr.nitrado.net
  5. [duyuru] donma kesınlıkle yokur !!
  6. fecebook:
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
  7. Youtube:
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

yusufozu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım senle aynı sorunu yaşıyordum. Hiç force ile falan uğraşma. Minecraft FTB cracked luncheri indir
Orda mod packler var istediğini seç oyna istersen indirdiğin modpacke istediğin modları atabilirsin Ya da olan modları devre dışı bırakabilirsin. Ama bende 1.7.10 versionlu modpacklar açılmıyo. O yüzden 1.6.4 monster modpack ını kullanıyorum.