Lütfen sorunuma çare deliriccem artık #HELPME

Gökmenxdxdxdxd

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar şimdi ben optifine kurmak istiyorum fakat rar olarak geliyor java olarak açılmıyor biliyorum o çözümü java se binary olark açmak ama o yok java kurulu fakat açılmıyor ne yaparsam yapıyım olmuyor her türlü java sürümünü indirdim olmuyor optifine ı ise orjinal sitesinden indirdim win 10 home kullanıyorum yardım !!#HELPME

G3tR3ktM3rt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" burdan indirirsen jar olarak gelecektir.
Ekleme yapayım sadece gelen jar a tek tık yapıp install dersen (ilk önce yüklediğin sürüme giriş yapıp çıkman gerekiyor , yani MC kapalı olacak) otomatik olarak sürüm bölümüne gelecektir.
örnek: New profile tıklıyorsun > orada örnek olarak mesela '' relase 1.8.4-Optifine_HD_U_D6 '' var onu seçerek girersen optifine ile girmiş olursun . (Orjinal minecraft a göre tarif ediyorum )

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ekleme yapayım sadece gelen jar a tek tık yapıp install dersen (ilk önce yüklediğin sürüme giriş yapıp çıkman gerekiyor , yani MC kapalı olacak) otomatik olarak sürüm bölümüne gelecektir.
örnek: New profile tıklıyorsun > orada örnek olarak mesela '' relase 1.8.4-Optifine_HD_U_D6 '' var onu seçerek girersen optifine ile girmiş olursun . (Orjinal minecraft a göre tarif ediyorum )
Ayrıca mevcut profilini düzenleyebilir veya direk optifine'ın oluşturduğu profili kullanabilirsin.