Lütfen WG ve WE yardım off acil...

alpcet

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaşlar worldguard alan koruma ya falan işte videolarda gördüm alanı seçiyo sonra orayı arsa yapıyo worldguardla mı yapıyo onu yardım ya //expend filan yazıyo sonra //define falan ne bunlar yardımmmmmm

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
arsa satma diyosan onu ayrı plugini var.
normal wg diyosan anlatıyım ama beğencen mesajı :D

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

//wand : Tahta Baltayı Almaya Yarar.
//expand vert :Bedrocktan SkyBlock'a kadar Bütün Blokları Seçmeye Yarar.
/region setparent alçak üstün : öncelikleri ayarlar köy filan yapımında kullanılır.
/region define (yer adı) (kişi adı) : Bir Bölgeyi wglemeye ve Birine vermeye yarar.
/region addowner (wglenmiş yer adı) (kişi adı) : Bir Bölgeyi Daha Fazla Kişiye Vermek İçin Kullanılır.
/region flag (yer adı) mob-spawning deny : mobu kapamaya yarar.
/region flag (yer adı) pvp deny : pvp kapar.
/region flag (yer adı) tnt deny : tnt patlar ama blok kırmaz sadece zarar verir.
/region flag (yer adı) creeper-explosion deny : creeper patlaması etrafa zarar vermez.
/region flag (yer adı) mob-damage deny : canavarlar size zarar veremez.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
al kendi emeğim :D

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
arsa satma diyosan plugini indircen anlatırım ben sana yok ben elle yapacam diyosan mesajı beğen anlatam :D

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
elle diyosan:
//wand diyon balta aliyon
wglecen alani seçion
//expand vert yazion
en son
/region define + (wgliycen yer adı bi yere kaydet unutma) + (wgliyeceğin kişi adı kendi adını yazabilirsin mesela)

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yazdiğim dier seyleride yapabilirsin mesela pvp kapamayabilirsin bütün kodları yazdim yukarda

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
unuttum nasıl yapıldığını arsa yapmayalı uzun süre oldu :D
hatırlarsam sölerim

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverinde WorldGuard ve WorldEdit pluginleri olması lazım.

'//wand' yazarak eline tahta balta al ve WG atacağın alanın 2 köşesini ilk önce sol tuşla ve sağ tuşla tıkla.

'//expand vert' komutunu kullanarak sonsuz yüksekliğe ve en alttaki katman kayasına kadar seç.

/region define (arsa adı ya da başka bir issim) (oyuncu ismi)

WG başarıyla atıldığı zaman,WG attığın alanın içine bir tabela koy ve sırasıyla şunları yaz:

[Agent]
arsa[wg atarken kullandığın ismi yaz burası çok önemli]
Satış fiyatı

İşte bu kadar.Artık oyuncular tabelaya tıkladıklarında o alan tamamen onların olacak ve senia '/region addowner'den kurtaracak.