Lütfen yardım edin ben asla ama asla foruma girmezdim çok önemli bu

OzzYImmortal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
beyler 11.06.2014 tarihinde saat 4:00 da serverime giriyordum sonra uyudum 10:00da kalktım sv ye girdim serverim bukkit sonra attı beni birdaha denedim bu yazı geldi Internal Exception: io.netty.handler.codec.DecoderException: java.io.IOException: Bad compressed data format bunu baktım googleden ama hep ingilizler yanıt vermiş sv ni 1.6.4 yap filan demişler çeviriden anladığım kadarıyla ama çeviremem çünkü eskiden 1.7.2 giriyordu bu sabah işte bi yardım edin gözünüzü seveyim bide benden başka kişiler sv ye girebiliyor eğer çözümü bilirseniz yardım ederseniz kalıcı mod veririm svde yada admin

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o senin javanla alakalı olabilir. bazen sw geç giriyor o yüzden o yazı çıkabiliyor.

OzzYImmortal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
o senin javanla alakalı olabilir. bazen sw geç giriyor o yüzden o yazı çıkabiliyor.
kardeş ama ben bir sürü javayı yükledim hatta minecraftı silip bile yükledim herşeyi yaptım çarem kalmadı ama bi yolu olmalı çünkü sabah giriyordu istersen bi foto atıyım ? yada team wiever ile bi bak ?

OzzYImmortal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Modeme res atıp dene ama ip değişebilir
Attım ip değişti adamlara sonra ip verdim girdiler hatta[DOUBLEPOST=1402508156,1402507608][/DOUBLEPOST]
Modeme res atıp dene ama ip değişebilir
Denefim olmadı[DOUBLEPOST=1402511642][/DOUBLEPOST]up +[DOUBLEPOST=1402511696][/DOUBLEPOST]beyler + up up up up up acil[DOUBLEPOST=1402512051][/DOUBLEPOST]beylerrr sorun çözülmedi bi el atın yav

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bukkit.org'dan yeni bir 1.7.2. indir (mesela beta 1 kullanıyorsan beta 2 kullan)

İnternet sitelerindede şunlar var ;

1-Flush dns [cmd.exe'yi yönetici olarak aç (başlat -> tüm programlar -> donatılar -> komut istemi -sağ tık- yöneciti olarak başlat) ardından "ipconfig /flushdns" yaz (tırnaklar olmadan) başarılı olması durumunda windows bla bla bir şey yazıyo]
2-Java bit ayarı (hem 32 hem 64 kurulu olarak dene - Olmazsa eğer sadece 32 ya da sadece 64 bit dene)
3-Jar dosyasını değiştir (dediğim çözüm)

Ayrıca not : senin dediğin büyük sunucularda olan şey (sürüm düşür) bungeecord gibi bazı sistemler 1.7 desteğini tam sunmadığından bunu yapıyorlar sen uğraşma düşürmeyle

edit : flushdns işlemini : "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" adresinden indirdiğin dosyayı sağ tık -> yönetici olarak çalıştır diyerek'te yapabilirsin