LÜTFEN YARDIM EDİN BUKKİT SERVER KURDUM AMA KİMSE GİREMİYOR

SEREFemre.

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bukkit server kurdum ama benden başkası giremiyor. Haritayı, pluginleri falan hallettim ama kimse giremiyor. Bilgisayarımın RAM ı 2GB ama kimse giremiyor lütfen yardım...

AdrianDav

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
online mod = false yap sorun düzenlenmezse windows güvenlik duvarını ve virüs programını devre dışı bırak öyle dene.

KingOfTheBrave

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
senin internet bağlantın ile alakalı olabilir hamachhi kullanmak 2GBramı olan biri için ii bir seçim değil pcni yorabilir hele bu leptop ise
git port aç herkes girsin hamachiyi de sil hem hamachili serverler lagg torbası oluyo

rewas123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
abi ben bukkit portlu server açtım server ip yerinede cmd ip mi yazdın no ip den ip aldım güvenlik duvarını kapatım virus programını kapatım
java ya izin verdim herşeyi aptım halen olmadı lütfen yardım et[DOUBLEPOST=1395560473,1395560434][/DOUBLEPOST]
senin internet bağlantın ile alakalı olabilir hamachhi kullanmak 2GBramı olan biri için ii bir seçim değil pcni yorabilir hele bu leptop ise
git port aç herkes girsin hamachiyi de sil hem hamachili serverler lagg torbası oluyo

abi ben bukkit portlu server açtım server ip yerinede cmd ip mi yazdın no ip den ip aldım güvenlik duvarını kapatım virus programını kapatım
java ya izin verdim herşeyi aptım halen olmadı lütfen yardım et
NOT :Bana team wiwer ile yaparmısın lütfen