Lütfen Yardım Edin - Eclipse

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bukkit üzerinden bedava olarak paylaşılan bir particle eklentisini biraz değiştirmeyi çalışıyordum. Lakin altda bulunan fotoğrafdaki hatayı alıyorum. Birkaç arkadaş bu olsa da çalışır gibi şeyler diyebilir fakat birkaç test yaptım ve sanırım sorun Particle Library'sinden değil burdan. Buraya nasıl bir şey yazabilirim bilemiyorum bu işlerde çok yeniyim. Şimdiden yardım eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Hatalı Kısım

@KRHN @SFKY

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Amacın particle oynatmak mı ?(evetse başka bir particle classı biliyorum apı library gerek yok 1.8 de)

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet particle oynatmak fakat 1.7 için arıyorum hocam 1.8 için değil. Acaba bu denediğim 1.8 için midir ?

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler hocam deneyeceğim ama bu yöntem üzerinden de çözebilseydik iyi olurdu. Bu sisteme dayalı bir sürü Class'ım bulunmakta çünkü.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Yanlız hocam, bir hata yokki.
O sadece class'ın deprecated olarak sayıldığını gösteren bir uyarı.
Derlemede hata almazsın sorun yok, bukkit saçma sapan yerleri deprecated diye işaretliyor hep.
Ama benim tavsiyem EffectLib adlı kütüphaneyi kullanman, ben onu JperkFx adlı eklentimde kullanmıştım, büyüler falan için güzel bir API.[DOUBLEPOST=1433531773,1433531649][/DOUBLEPOST]Ayrıca, konunda sorunun ondan kaynaklanabileceğini yazmışsın, yalnız bu imkansız.

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam her şeyi denedim lakin o bölümden sonrası çalışmıyor ne yazıkki. Yani debug etmeyide denedim basit olarak tıkladığında mesaj göndermesini sağladım lakin o bile çalışmadı. Bende burdan o kısmın devamının çalışmadığını çıkardım. Bir yanlış varsa kusura bakmayın yeniyim bu işlerde. EffectLib kullanarak en baştan yapmayı deneyeceğim. Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim :) Örnek bir EffectLib gösterirseniz çok memnun kalacağım hocam.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Bu void yordamı pluginin ana class'ında yani JavaPlugin'i extend ettiğin classta değil mi?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Yanlız hocam, bir hata yokki.
O sadece class'ın deprecated olarak sayıldığını gösteren bir uyarı.
Derlemede hata almazsın sorun yok, bukkit saçma sapan yerleri deprecated diye işaretliyor hep.
Ama benim tavsiyem EffectLib adlı kütüphaneyi kullanman, ben onu JperkFx adlı eklentimde kullanmıştım, büyüler falan için güzel bir API.[DOUBLEPOST=1433531773,1433531649][/DOUBLEPOST]Ayrıca, konunda sorunun ondan kaynaklanabileceğini yazmışsın, yalnız bu imkansız.
Bana bir EffectLib örneği gösterebilirs misiniz ? oradaki örnek eski . bir tane yeterli