Lütfen Yardım Edin Serverim Açılmıyor

beratcetin3455

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bi server açmayı düşünüyodum ama bunu önce hamachili bi craftbukkit açıp sunucuyu yapıp açınca direk hamachili serveri normal kiraladığım sunucuya taşıyıcaktım ama bugün sunucumu açmaya çalıştığımda sunucum crash verdi ve bir kaç defa denedim yine aynısı oldu ve konsolda yazan yazılar şunlar

Kod:
[01:06:39 INFO]: This server is running CraftBukkit version git-Bukkit-3fc97ff (MC: 1.8) (Implementing API version 1.8-R0.1-SNAPSHOT)
[01:06:39 ERROR]: Encountered an unexpected exception
org.bukkit.craftbukkit.libs.com.google.gson.JsonSyntaxException: java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_ARRAY but was STRING at line 1 column 1
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.com.google.gson.Gson.fromJson(Gson.java:815) -[craftbukkit.jar:git-Bukkit-3fc97ff]
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.com.google.gson.Gson.fromJson(Gson.java:768) -[craftbukkit.jar:git-Bukkit-3fc97ff]
        at net.minecraft.server.v1_8_R1.JsonList.load(JsonList.java:151) -[craftbukkit.jar:git-Bukkit-3fc97ff]
        at net.minecraft.server.v1_8_R1.DedicatedPlayerList.z(SourceFile:99) -[craftbukkit.jar:git-Bukkit-3fc97ff]
        at net.minecraft.server.v1_8_R1.DedicatedPlayerList.<init>(SourceFile:25) -[craftbukkit.jar:git-Bukkit-3fc97ff]
        at net.minecraft.server.v1_8_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:133) -[craftbukkit.jar:git-Bukkit-3fc97ff]
        at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:484) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-3fc97ff]
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_121]
Caused by: java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_ARRAY but was STRING at line 1 column 1
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.com.google.gson.stream.JsonReader.beginArray(JsonReader.java:338) -[craftbukkit.jar:git-Bukkit-3fc97ff]
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.com.google.gson.internal.bind.CollectionTypeAdapterFactory$Adapter.read(CollectionTypeAdapterFactory.java:79) -[craftbukkit.jar:git-Bukkit-3fc97ff]
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.com.google.gson.internal.bind.CollectionTypeAdapterFactory$Adapter.read(CollectionTypeAdapterFactory.java:60) -[craftbukkit.jar:git-Bukkit-3fc97ff]
        at org.bukkit.craftbukkit.libs.com.google.gson.Gson.fromJson(Gson.java:803) -[craftbukkit.jar:git-Bukkit-3fc97ff]
        ... 7 more
[01:06:39 ERROR]: This crash report has been saved to: C:\Users\MEHMET BERAT ÃET¦N\Desktop\server\.\crash-reports\crash-2018-06-11_01.06.39-server.txt
[01:06:39 INFO]: Stopping server
Lütfen Yardım Edin

RichTony

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir .json dosyasını düzenledin mi? (ops.json veya whitelist.json) gibi. Düzenleme yaptığın json dosyasını sil sunucuyu tekrar başlat. Yapacağın işlemi konsol yoluyla halletmeyi dene.

ElzemCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Bilgisayar dilinin Türkçe olmasından kaynaklanıyor bence :/ Değiştirip dener misin? Benim masaüstümde de buna benzer sıkıntılar oluyor.
Dip Not: Sunucunu yeni açıyorsan 1.8 kullanma. 1.8.8 PaperSpigot çok daha iyi :D

gunwiggle

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum pluginlerde Türkçe karakter kullanmandan dolayı olabilir.
"ğ, ş, ç" gibi karakterler yerine; "g, s, c" kullanmayı dener misin?

beratcetin3455

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir .json dosyasını düzenledin mi? (ops.json veya whitelist.json) gibi. Düzenleme yaptığın json dosyasını sil sunucuyu tekrar başlat. Yapacağın işlemi konsol yoluyla halletmeyi dene.
teşekkürler json dosyalarını başka yere taşıdım ve sunucum açıldı herkese teşekkür ediyorum