lütfen yardım edin

resul37

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar minecraft premiumu başka bir siteden satın aldım nasıl kulanıcam

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Satın Aldığın Site Sana GİFF CODE Vermiştir Nasıl Verdi Bilmiyorum Ama Ya Mail Olarak Yada Direk Ekrana Görüntüleyerek Oradaki Code İle Minecraft.net Üzerinden Aktif Edeceksin
Ha Eğer Ben 5 - 10 Tl Ye Satılan Premiumlardan Aldım Diyorsan Orjinal Launcheri İndir Git Bir Kaç Aylık Premium Keyfini Yaşa Daha Fazla Götürmez Ve Çoğu Sunucuya Giremezsin :D

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Resul keske guvenmeseysin...
Olsun Minecraft TOY lari bunlara kaniyor , suc satanlarda...

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

resul37

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Satın Aldığın Site Sana GİFF CODE Vermiştir Nasıl Verdi Bilmiyorum Ama Ya Mail Olarak Yada Direk Ekrana Görüntüleyerek Oradaki Code İle Minecraft.net Üzerinden Aktif Edeceksin
Ha Eğer Ben 5 - 10 Tl Ye Satılan Premiumlardan Aldım Diyorsan Orjinal Launcheri İndir Git Bir Kaç Aylık Premium Keyfini Yaşa Daha Fazla Götürmez Ve Çoğu Sunucuya Giremezsin :D
14:90 liraya aldım minecraft.evini biliyomusun işte onların verdiği siteden aldım

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
14:90 liraya aldım minecraft.evini biliyomusun işte onların verdiği siteden aldım
Sanan Tahminen Orada Hesap İsmi Ve Şifre Vermişlerdir Minecraft.net Den Launcheri İndirip Oynarsın

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
akıl var mantık var 60tlik bir oyun 15tlye satılıyor sizce bu güvenilirmi birde güvenilir diyonuz<_<