LÜTFEN YARDIM EDİN !!!!!!!!!!

cooke1453

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ABİLER ŞİMDİ BEN BUKKİT SEERVERİ KURDUM
BİR PULİNG İNDİRDİM
RUN.BAT I AÇINCA PAİL SERVER MANEGER DİYE Bİ ŞEY ACILIYO
OYUNA GİRİYORUM HER ŞEY GÜZEL amaaaa....

Sorular geliyo
- abi ben duyuruları nasıl degiştricem ve bu config diye bi dosyadaymış onu bula madım
- warp yaratmak istiyorum nasıl yapacam
-bende diyer serelerede oldugu gibi spawn yapmak ve burada blokların kırılmamasını istiyorum

işşallah sorularıma yanıt verrirsiniz bu arda plungin isimi Rohamir Eklenti Paketi

TEŞEKKÜRLER

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
warp yaratmak için
/setwarp [warpadı] bu kod senin bulunduğun block için geçerlidir. yani senin bulunduğun bloğu warp yapar.
/setspawn ile spawn noktasını değiştirebilirsin /spawn ile de ayarlanan noktaya gidebilirisn tabi permler gerek

bir arsanın başkası tarafında kırılmasını ve ya sadece ayarlanan kişilerin kırmasını istiyorsan önce worldguard ı kuracaksın sonra şu adımları izle.
Tabi worldedit de kurman lazım.

//wand ile tahta alta al.
kırılmamasını istediğin alanın iki KÖŞESİNİ seç birin sağ tık ikincisini sol tık ile
//expand vert ile alanı bedrock tan sky a kadar genişlet.
/rg define [arsaaadı] [nick1] [nick2] .... bu kodla arsayı yarat nick bçlümünü doldurursan sadece bu nickleri kullananlar kırabilir hiç bişi ayarlamazsan sadece ownerlar ve oplar kırabilir.

Yardımı olduysa bir beğeni yeter. :D

Ama yinede sana server açmanı önermem wg biraz uzun iştir ve bir de bu işin permleri var :D Groupmanager kullanmanı öneririm permler için. :D

cooke1453

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sağ ol
bana önerebilecegin pulingler var mı
bide ben rohamir kullanıyom şu an orda op olmadan şınlanmak warplara gitmek ve yere block koymak yasak onu nasıl düzeltebilirim

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sana bir serverde olnması gereken bazı pluginleri yazıyorum:

authme: şifreli giriş
economy : para
vault: paranın oyunda hata çıkarmaması ve diğer plginlere uyum sağlaması için
chest shop : adı üstünde sandıkla market yapımı tabi tabelayla da yapılır
craftbook: oyuna bir sürü yenilik faln filan gertiriyor istersen araştırabilirsin çok üşendim yazmaya çok uzun
wg: arsa falan filan yapabilyon zaten duymuşsundur
we: world edit duymuşsundur yine
clearlag: lagı gidermek için
groupmanager: permler için yetkiler yani
jail: hapishane
jobs: işler eekler
lockette: sandık kapı falan kitlemek için tabelayla kitlenir.
pail: consolun gelişmişi
simple region market arsa alıp satmana kiralamana açık artırma yapabilmeni sağlar.
worldsaver: kayıt eder

hepsini kısaca açıkladım

Şidmdi de block koyma-kırma ve şu warpları anlatayım:

1. Serverklasörün/plugins/groupmanager/worlds/world/groups.yml yi notepad ile aç.
2. İlk taraflarda Default gurubunu göreceksin onun hemen altındaki "build: false" ti "true" yap.
3. sonra yine default un altındaki "permissions:" bölümünün altına "-" ler aç ver diğer "-" lerin hizasına çek.
4. Şİmdi 3. maddeye uygun olarak şu permleri ekler:

- essentials.warp
- essentials.warp.list
- essentials.warps.[warpname]
- essentials.warp.[warpname]

Tabi warp için özel bir pluginin varsa onun permlerini webten bulabilirsin. Ya da o plugini silerek warp için essentials i kullanabilirisin.