Lütfen yardım plugin bukkit server...

alpcet

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ya serverimde pluginleri silip açıyorum her şey kırılıyor fakat pluginlerimi geri yüklediğimde tüm dünyayı kıramıyorum yardım edin ve kırmaya çalıştığımda hiçbir yazı çıkmıyor kırıyorum geri geliyor hemen lag yok. pluginlerimin listesi...
Alphachest
antichat
antijoinbot
autosaveworld
chestshop
clearlag
coloredtablist
colorme
essentials
factions
factions plus
godPowers
GroupManager
iConomy
Jobs
LegendaryMassages
Lockette
ModifyWorld
Nocheatplus
pluginmetrics
simple region market
worldedit
worldguard
Vault
MotdManager

bunlar dosya isimleri değil dosyaları başka yere attım sadece jarları yükledim yine olmuyor.

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle GroupManager isimli pluginden kaynaklanıyor.Çalıştırdığınız bat dosyasına /manuadd nickiniz Owner yazarsanız sorunu çözebilirsiniz.İlk önce emin olmak için sadece GroupManager pluginini silip deneyin.

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
GroupManager > worlds > mapismi ' ne girdikten sonra ordan groups.yml dosyasını Word Pad veya benzeri bir programla açıp Default bölümündeki az aşağıda olan Build:false yi Build:true şeklinde değiştirerek sorunu çözebilirsiniz, çok iyi anlatamadım kusura bakmayın.

Başka bir plugin sorun yaratıyorsa bilemiyeceğim.Gereksiz pluginleri silmenizi tavsiye ederim.

alpcet

Marangoz
En iyi cevaplar
0
zaten öyle build false ken altta yazı çıkıyor blockun ismi filan sonra true yaptım ama o yazı çıkmıyo artık kırmaya calışıyorum blok kirilip geri geliyor lag faln yok group m. sildim yine aynı