lütfen yardım!!!

darkguyY

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
selam arkadaşlar.ben mod olarak animalbikes'i yükledim.ve minecraft'a yükledim. çok güzel çalışıyor ama kardeşimle multiplayer yaptığımızda oynarken kardeşimin bilgisayarı donuyor.(bu arada kardeşim windows xp kullanıyor.)ben bir hayvana binince ve oyunda kardeşimin yanına gittiğimde oyn donuyor.yoksa bie şeye binmeyip gidersem bir şey olmuyor.lütfen bana yardım edin.

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşinin Minecraftına RAM verin Ram verme nasıl oluyor dersen

Bilgisayarım' a sağ tıklıyorsun Özellikler diyorsun Oradan sol ortalarda Gelişmiş sistem ayarlarına tıklıyorsun oradan en altta ortam değişkenlerine gir Oradan Yeni seçeneğine tıkla

Adı : _JAVA_OPTIONS
İçerik : -Xmx1190m -Xms1000m
Yapın sonra tamam tamam diğerek çıkın minecrafta ram verdiniz fakat minecraft açılmazsa benim verdiğim -Xmx1190m -Xms1000m bu koddaki sayıları 10 ar 10 ar düşürün ikisinden hiç olmazsa 100 100 de düşürebilirsiniz ozaman açılır eğer açılmıyorsa fazla ram vermişsinizdir onuda bilgisayarınızdaki ramden öğrenirsiniz mesela 3 GB lık raminiz varsa bu fazla gelir biraz azaltın ama 8 GB ise az gelebilir benimki 8 GB ben 2,500 GB ram verdim minecraftıma.

Eğer hala donmalar oluyorsa Animal Bike's modunda bir şey var demektir.

darkguyY

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
dediklerini yaptım. ve yazın için çok teşekkür ederim ama maalesef bineceğim hayvanı koyduğum anda kardeşimin bilgisayarındaki minecraft atıyor.bunun başka bir çözümü var mı?

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başka bir çözümü yok kardeşinin bilgisayarı XP ve seninki windows 7 ise Uyumsuzluk oluşabiliyor onunkine bir Windows 7 Formatı atarsanız belki olur ama ondan önce ( format son çözüm olmalı. ) Kardeşindede aynı mod yüklümü ona bakın yüklü değilse onada yükleyin ve ikinizinde sürümü aynımı değilmi bakın bkz: 1.3.1 mi 1.3.2
LAn danmı oynuyorsunuz normal servermı kurdunuz bunları anlatırsanız size yardımcı olabilirim

darkguyY

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
benim bilgisayarım vista.ve LAN'dan oynuyoruz.ve evet ikimizde de aynı mod yüklü.

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Vista ve Windows XP ayrı şeyler biliyorsun internet protokolleri çakışyor olabilir Modu silip tekrar yükleyin eğer olmazsa minecraftı silip tekrar yükleyin :)

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilemiyorum ama Büyük ihtimalle Ya İnternet protokolü çakışması yada windows çakışması. İnternetten araştır başka yerlerede sor Bak Joyistik iyi yardım eder ben çıkıyorum. :)