Lütfen Yardım !!!!!!!!!!!!!!

OlmBakGİt45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben minecraft severi kurum ama benden başkası giremiyor serverde herşeyi denedim yinede hiçbir şey olmadı yardımlarınızı bekliyorum lütfen fikirlerizi paylaşın herşeyi denedim ama olmadı fikirlerinizi eksik etmeyin şimdiden teşekkürler.

Binkedtride

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben minecraft severi kurum ama benden başkası giremiyor serverde herşeyi denedim yinede hiçbir şey olmadı yardımlarınızı bekliyorum lütfen fikirlerizi paylaşın herşeyi denedim ama olmadı fikirlerinizi eksik etmeyin şimdiden teşekkürler.

Sırtına vur düzelir. (bkz. Nickname)

OlmBakGİt45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
lütfen biris yardım etsin artık bi aralar açılıyodu sonra 1.6.2 çıktı bidaha kurdum servr olmadı eski serverden yine aynısını kurdum (1.5.2) bu seferde olamdı yardım pls

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Port açık değil gibi görünüyor. Bağlantı zaman aşımına uğraması; girmeye çalışanın sunucu ile arasında bir bağlantı kuramaması sonucu çıkar. Port açtığınıza veya portunuzun açk olduğuna dikkat edin. Ve Güvenlik duvarı ve antvirüs programları belirli port lar dışındaki portları otomatik kapatır. Ayrıca java ya ağ erişim yetkisi verdiğinizden emin olun.

OlmBakGİt45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şimdi ben anti vürüsten javaya izin verdim kendi virüs programımı kapattım portunu açık olduğun emin değilim portu kurdum bi aralar giriyodu servere sonra girmemeye başladı bide ben portun açık olduğunu nerden anlıyablirim benim net d link 2640NRU lu net ondan açık olup olmadığını göstermiyor kuruyorum bitti diuyorum aç fln yazmıyıo bi de arkadaş connect time ve de cant real server hatası alıyomuş bendeki hatra kimsed olmuyomu yaw !!!

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Google a port test yazın çıkan linklerden bir kaçına tıklayın. Bir kaçı verileri sizin girmenize izin vermeyebilir. İzin veren bir tane bulun ve ip kısmına sunucnuzun ip sini port kısmına da portunu yazın eğer açıksa açık diyecektir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Güvenlik dvarı ve anti virüs programları belli portlar dışındaki portları kapatır. Güvenlki duvarınızı ve virüs programını kapatın. Hala kapalı gözüküyorsa javaya ağ erişim izni verdiğinizden emin olun. Buna rağmen kapalıysa portu açarken bir yanlışlık yapmışsınızdır.

OlmBakGİt45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yine olmadı hala port kapalı gösteriyor ve de portun doğru olduğuna eminim bak hatta ne yaptığımı yazarak gösteriyim benim net bu arada d link

Güvenlik Duvarı-Sanal Sunucular-Ekle-Şablon-İsim-arayüz (tek bitane var zaten)-Protokol-Genel Port(Başlangıç)-Genel Port(Bitiş)-Özel Port(Başlangıç)-Özel Port(Bitiş)-Özel İp
Custom-Minecraft -TCP/UDP- 25565- 25565- 25565- 25565- 192.168.1.2

Sonra Değiştire Basıp Kaydediyo ve bu kadar yanlış ne yaptım be ?
bi de anlamadıysan foğtoğraf koyacam yazlım var şimdi o yüzden üşeniyom çekmeye fln :D