Lufian Türkiye, Profesyonel survival sunucu Rehber alımı!

LufianTürkiye

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinize merhaba arkadaşlar!
Sunucum için 3 adet Rehber alacağım.

Gereksinimler;

Oyun içi tam destek!
Herkese eşit davranması!
Kanıtsız işlem yapmaması!
İleri görüşlü olması!
Vizyon sahibi olması!
Konuşmasını bilmeli!
Yazım kurallarına dikkat etmeli!
Sunucu da ciddiyet ve üye ilişkisi en önemli şeydir!
"Bayım, bayan" gibi kelimeler kullanması!
"Kardeşim, lan" gibi kelimeler kullanmaması!
Asla ve asla küfür etmemeli!

Skype adresimiz: tarikhacioglu1

LufianTürkiye

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bayım,skype adresiniz yanlış isterseniz siz beni ekleyin:live:aedestek56
Merhaba, internetimde bi' sorun var hemen ekleyeceğim... İyi forumlar...

Bayım,skype adresiniz yanlış isterseniz siz beni ekleyin:live:aedestek56
Skype adresinizi bulamadım, tekrar beni aramayı dener misiniz? tarikhacioglu1

Alımlar halen devam etmekte, Skype üzerinden başvurularınızı beklemekteyiz...

MySkript

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tarık buradan bulamazsın doğru kişileri, çoğu cocuk oluyor, yaş sınırı 15 olduğu için 12 yaşındaki arkadaş 15 yaşındayım diyor, ben sana skype üzerinden yarın bir arkadaşı atarım iyidir işinde, iyi akşamlar...

LufianTürkiye

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Belirttiğiniz bazı şartlar sizde yokken nasıl böyle şeyler talep edebiliyorsunuz merak ediyorum açıkçası.

Pardonda sizi henüz tanımıyorum bile siz de beni ve sunucumu tanımıyorsunuz. Bu kuyruk acısı da ne? Saydığımız özelliklerden hangisi yok bir de bunu belirtseydiniz... İyi forumlar konumdan uzaklaşın!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ayhanababa112

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben olabilirim.Rehberlik işini saygıyla yaparım.Oyunda 4 saat aktif olduğum zamanlar çoktur.Adalette her zaman yerin kime ait olduğunu iyi bilirim.Herkese eşit davranırım.Küfür etmem.Terbiyeliyimdir.Öfkemi kontrol etmeyi iyi bilirim.Yaşım:15 Fotoğrafda ki yaşım 9'dur.Ben yalan söylemem.Komutlarla da aram iyidir.İleri görüşlüyümdür.Öncüyümdür.Daha sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplarım^_^

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Pardonda sizi henüz tanımıyorum bile siz de beni ve sunucumu tanımıyorsunuz. Bu kuyruk acısı da ne? Saydığımız özelliklerden hangisi yok bir de bunu belirtseydiniz... İyi forumlar konumdan uzaklaşın!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Pardon da" herhangi bir yorum yapmam için sizin beni ya da benim sizi tanımam gerekmediği gibi, herhangi bir kuyruk acımın da olması gerekmez.
Konuşmasını bilmeli!
Yazım kurallarına dikkat etmeli!

Son düzenleme:

LufianTürkiye

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Pardon da" herhangi bir yorum yapmam için sizin beni ya da benim sizi tanımam gerekmediği gibi, herhangi bir kuyruk acımın da olması gerekmez.
Telefon kullanarak yazdıysan anlarsın, herkesin ufak tefek hataları olabilir. Ayrıca yaptığın yorum bi' kuyruk acının olduğunu anlatıyor. Herneyse iyi forumlar...

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Telefon kullanarak yazdıysan anlarsın, herkesin ufak tefek hataları olabilir. Ayrıca yaptığın yorum bi' kuyruk acının olduğunu anlatıyor. Herneyse iyi forumlar...
Herhangi bir eleştiriyi kaldıramayacak durumdaysanız şayet burada ne işiniz var merak ediyorum? En ufak bir hatanızın uyarılmasında bile böylesine hiddetlenip karşı tarafı ezmeye çalışacaksanız.. Kolay gelsin :pof::pof:

LufianTürkiye

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir eleştiriyi kaldıramayacak durumdaysanız şayet burada ne işiniz var merak ediyorum? En ufak bir hatanızın uyarılmasında bile böylesine hiddetlenip karşı tarafı ezmeye çalışacaksanız.. Kolay gelsin :pof::pof:
Yorum kaldırmakla alakası yok. Ben burada sunucumu tanıtmıyorum, puan verecek konu bile yok ortada. Sadece bi' yetkili alımı yapıyorum siz gelip "kuyruk acınızın olduğunu belirten" bi' yorum atıyorsunuz. Neyse uzatmayalım bence yoksa ikimiz de cezalandırılacağız, iyi forumlar.

yagizbogda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Skype yok fakat bana güvenebilirsiniz.Rehber görevini iyi üstlenceğimi düşünüoyrum.Şimdinden teşekkürler.

ProOguzhan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba serveriniz için web sitesi ts3 veya Discord açabilirim ? amatörce deyil