Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lunatic Network Yeni açılacak olan hub sunucumuza katılmak istermisin? evet dediğini duyar gibiyim
Sıcak kanlı ekibimiz ile oyun keyfinin sınırlarını aşıyoruz
Diğer sunuculardan farklı sistemler ile oyuna zevk katıyoruz
İletişim
Hüseyin BAHAR#9207
Enes'in Kölesi#0001
LastWorld#0001
61_kaan_61#6542
KALİTE TESADÜF DEĞİLDİR...
REHBER ALIM FORMU Adınız:
Yaşınız: (ÖNEMLİ DEĞİL)
Bizi neden tercih ediyorsunuz: (Dürüstçe lütfen)
Biz senin hangi başarılarından dolayı alalım:
Mikrofon: ŞART
Sunucudaki yetkililere uyum sağlayabilecekmisin:
İşinde ciddi misin:
Rehber olmak istediğinden eminmisin:
Şuanda Çalıştığınız bir sunucu bulunmaktamı: (Doğruyu söylemezseniz biz buluruz ona göre.)
.Peki nelerde iyisin:
Kötü özelliklerin neler: (çabuk sinirlenmek vs. vs. "aynı şeyleri söylemeyin mutemi atar geçerim")
.Sunucuya seni alırsak ne katkın olacak?
,Discordunuz:
.Oyun isminiz: TASARIMCI ALIM FORMU Adınız:
Yaşınız: (ÖNEMLİ DEĞİL)
Bizi neden tercih ediyorsunuz: (Dürüstçe lütfen)
Biz senin hangi başarılarından dolayı alalım:
Mikrofon: ŞART
Sunucuya güzel banner v.b şeyler yapabilecekmisin:
İşinde ciddi misin:
Tasarımcı olmak istediğinden eminmisin:
Şuanda Çalıştığınız bir sunucu bulunmaktamı: (Doğruyu söylemezseniz biz buluruz ona göre.)
.Peki nelerde iyisin:
Kötü özelliklerin neler: (çabuk sinirlenmek vs. vs. "aynı şeyleri söylemeyin mutemi atar geçerim")
.Sunucuya seni alırsak ne katkın olacak?
.Discordunuz: .Oyun isminiz: ALIMLAR BİTTİ
Adınız: İnci
Yaşınız: 14
Bizi neden tercih ediyorsunuz: Kendime en uygun burayı buldum sanırım
Biz senin hangi başarılarından dolayı alalım: Çizim, craftrise için çalışıyordum ama emeğimin karşılığını alamadığım için bıraktımm.
Mikrofon: Var
Sunucuya güzel banner v.b şeyler yapabilecekmisin: Evet, çizim stilimi görürseniz beğeneceğinizi düşünüyorum.
İşinde ciddi misin: Evet
Tasarımcı olmak istediğinden eminmisin: Öyleyim.
Şuanda Çalıştığınız bir sunucu bulunmaktamı: Dediğim gibi bıraktım.
.Peki nelerde iyisin: Liderlik, hata görme
Kötü özelliklerin neler: Biraz fazla açık sözlüyüm karşımdakine bikere sinir oldum mu pek rahat bırakmam açıkçası, kolay sinirlenmek değilde sinirlenince sakinleşmem uzun sürer.
.Sunucuya seni alırsak ne katkın olacak? Sunucunuz için güzel çizimlere sahip olmuş olacaksınız
İşte çizim örnekleri:
Adınız: İnci
Yaşınız: 14
Bizi neden tercih ediyorsunuz: Kendime en uygun burayı buldum sanırım
Biz senin hangi başarılarından dolayı alalım: Çizim, craftrise için çalışıyordum ama emeğimin karşılığını alamadığım için bıraktımm.
Mikrofon: Var
Sunucuya güzel banner v.b şeyler yapabilecekmisin: Evet, çizim stilimi görürseniz beğeneceğinizi düşünüyorum.
İşinde ciddi misin: Evet
Tasarımcı olmak istediğinden eminmisin: Öyleyim.
Şuanda Çalıştığınız bir sunucu bulunmaktamı: Dediğim gibi bıraktım.
.Peki nelerde iyisin: Liderlik, hata görme
Kötü özelliklerin neler: Biraz fazla açık sözlüyüm karşımdakine bikere sinir oldum mu pek rahat bırakmam açıkçası, kolay sinirlenmek değilde sinirlenince sakinleşmem uzun sürer.
.Sunucuya seni alırsak ne katkın olacak? Sunucunuz için güzel çizimlere sahip olmuş olacaksınız
İşte çizim örnekleri: Ekli dosyayı görüntüle 176684Ekli dosyayı görüntüle 176685Ekli dosyayı görüntüle 176686Ekli dosyayı görüntüle 176687
Bildiğin gibi biz bir minecraft sunucusuyuz amacımız serverimiz için güzel görüntüler ve reklam için bannerlar minecraftla ilgili bi tasarım örneği atarmısınız birde discordunuzu yazın. İyi günler
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.