ClassNetwork
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
- Alınacak Yetkililer
-
- Moderator
- Diğer
Merhaba. Ben Yağız ve 19 yaşındayım. Ortağım Eren ile birlikte bir sunucu açtık ve sunucuyu devam ettiriyoruz. Siz eğer bungeecord hub avına geldiyseniz bence sayfadan çıkabilirsiniz. Kendinizde dürüst olmanızı tavsiye ederim.
İlk olarak 3-4 hafta önce sunucuyu açmaya başladık. Hosting aldık, bungeeyi yaptık, factionu ayarlamaya başladık ve sunucuya domain ekledik. Şuanda faction yapımı hala sürüyor ve bizimde yetkililere ihtiyacımız var. Beni önceki konulardan görmüş olabilirsiniz
Alımlardan bahsetmeden önce birşeye değineceğim. İlk olarak sunucuyu Keyubu Hosting'den aldık ve pluginer alımı yok. Pluginleri biz kendimiz ayarlayabiliyoruz. Lakin admin alımı diye tutturup sunucuya gelip almayınca da "alıntı paket" demenizi hoş karşılamayacağım söyleyeyim. Açıksözlülüğüm sizi olumsuz etkilerse bu benim değil sizin suçunuz olur.Ayrıca sunucu alıntı paket değil.
Moderatör Alımları 2x
Adınız:
Yaşınız:
Bizi neden tercih ediyorsunuz: (Dürüstçe lütfen)
Biz senin hangi başarılarından dolayı alalım:
Mikrofon: ŞART
Şuanda Çalıştığınız bir sunucu bulunmaktamı: (Doğruyu söylemezseniz biz buluruz ona göre.)
.Peki nelerde iyisin:
Kötü özelliklerin neler: (çabuk sinirlenmek vs. vs. "aynı şeyleri söylemeyin mutemi atar geçerim")
.Sunucuya seni alırsak ne katkın olacak?
İletişim: LastWorld#0001 (DİSCORD)
Asistan Alımları 1x
Adınız:
Yaşınız:
Bizi neden tercih ediyorsunuz: (Dürüstçe lütfen)
Biz senin hangi başarılarından dolayı alalım:
Mikrofon: ŞART
Sunucudaki yetkililere uyum sağlayabilecekmisin:
İşinde ciddi misin:
Asistan olmak istediğinden eminmisin:
Şuanda Çalıştığınız bir sunucu bulunmaktamı: (Doğruyu söylemezseniz biz buluruz ona göre.)
.Peki nelerde iyisin:
Kötü özelliklerin neler: (çabuk sinirlenmek vs. vs. "aynı şeyleri söylemeyin mutemi atar geçerim")
.Sunucuya seni alırsak ne katkın olacak?
İletişim: LastWorld#0001 (DİSCORD)
NOT: Asistanın günlük çalışma saati 5-6 (MİNİMUM),
Moderatörün ise 4-5 saattir. (MİNİMUM)