LYS'de bitti.

HocinaRous

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet merhaba gençler LYS'ye girenler 5000 deyim yes be ODTÜ - Bilgisayar mühendisliği Hayırlı olsun forumun ilk muhendisi <3 :D
2 sene mezuna kaldım bilgisayarla oynadım hayatım bütün gün pc başında geçti salak gibi son sene bilgisayara ara verdim yüzünü görmedim
açmadım hayata ne olucam dedim.
Sizle tecrübelerimi paylaşıyorum vaktiniz varken çok çalışın arkadaşlar.
Pes etmeyin olmaz demeyin yapın karasızlık en kötü karardan bile daha kötüdür.
Hiçbir zaman pes etmedim benimde olayıma gelirdi pcle sabahlamak bütün gün oyun oynamak eğlenmek.
Ama hayat bundan ibaret değil.
yaşıtlarım benden önce iş ortamına atılacak belki ama iyi bir üniversite ve meslek her zaman daha avantajlıdır.
Yazımı okuduğunuz ve kör olduğunuz için herkese teşekkürler. Mutluluğumu paylaşmak istedim.

buracat

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçmiş mesajlarına baktım, 18 yaşındayım demişsin. Nasıl 2 sene mezuna kaldın?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Genel olarak bölümlerin taban puanlarımı yükselmiş yoksa bana mı öyle geldi?

HocinaRous

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Geçmiş mesajlarına baktım, 18 yaşındayım demişsin. Nasıl 2 sene mezuna kaldın?
Yaşım 18 mi :( üzüyorsun kardeşimin bu hesap. Ortak kullanıyoruz o 18. verisal internete başvuru yapmış yaşım 18 yazmış o.

Velhasıl ego yapıcam yapmaktada haklıyım buralara kadar zor geldim kıskanmaya devam edin :D

FranzHopper9

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Daha iyisi olduğunu düşünmüyorum :D
Yap yap hakkın mf'de ilk 5000 nedir ya
ilk 2 yıl özelde okudum sonra okulu kapattılar 3. sene devlet şimdi yine özel ve sadece bu sene çalışmayla (adam akıllı) bu okuldan ilk 20000e girmiş olarak ayrılabilir miyim sence

EDİT : temelim diğer derslerde biraz matematikte baya sağlam ygs denemesinde 34/40

HocinaRous

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yap yap hakkın mf'de ilk 5000 nedir ya
ilk 2 yıl özelde okudum sonra okulu kapattılar 3. sene devlet şimdi yine özel ve sadece bu sene çalışmayla (adam akıllı) bu okuldan ilk 20000e girmiş olarak ayrılabilir miyim sence

EDİT : temelim diğer derslerde biraz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
te baya sağlam ygs denemesinde 34/40
Bro integralin üzerine git biraz az çok basit zaten geri kalanı temel
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gibi çok zorlamana gerek yok bende 1 sene çalıştım zaten. bu arada 3467 deyim mfde.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Kesin öylesindir. 18 Yaşındayım diyip kardeşimin hesabı yazman çok çirkince. Neysen o ol.