[M]ine[P]axs Kule | Yapanlar; HiMelo

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerle sunucumuzda başlanılan Faction Şehri için yapılan evler ve tasarımlar hakkında yaptığımız bir Kule'yi göstereceğim. Umarım beğenirsiniz. Medieval konusunda ekipçe daha yeniyiz. Faction'ın sizler için daha iyi olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Lapissiz bir Faction sizi bekliyoruz...!
[Profesyonel bir Mimar Ekibi değilizdir. Lütfen ona göre değerlendiriniz.]

[-]Kule[-]

[-]Shaders ile Kule[-]

Umarım beğenmişsinizdir. Bu konuda daha yeniyiz her türlü eleştiriye açığız. En azından hatalarımızı düzeltiriz ve "Her Seferinde Yaptıklarınızı Paylaşacak mısınız?" diye soran arkadaşlar yanıtımız; Evet olacaktır.

[*]Yapanlar[*]
@HiMelo

@MinePaxs , [M]inecraft [T]ürkiye Forumuna Huzurlar Diler!

Son düzenleme:
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
sen yapmadin herhalde bunu bi melo yapmis anlasilan?

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lolipoppy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minepaxs takım oldugu için ve melo'da takımdan biri olduğu için onun yaptığı şeyi paylaşması normal?

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
ben bise demedim ki sadece anlamaya calisiyorum yapmadiysa yapmadim desin bu kadar ayrintiya gerek yok. kuleyi biraz daha yakindan ve ayri vir perspektiften cekersen daha fazla yorum alirsin.

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sen yapmadin herhalde bunu bi melo yapmis anlasilan?

Hmm, yapanların Melo olduğunu belirtmiş olmalıydım :D
ben bise demedim ki sadece anlamaya calisiyorum yapmadiysa yapmadim desin bu kadar ayrintiya gerek yok. kuleyi biraz daha yakindan ve ayri vir perspektiften cekersen daha fazla yorum alirsin.

Şimdi çekiyorum.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
yok yani bi yapan omu onu ogrenmek isitiyordum.