[M]ine[P]axs Silahçı Dükkanı | Yapanlar; Namepaxs ve NovaEdge

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerle sunucumuzda başlanılan Faction Şehri için yapılan evler ve tasarımlar hakkında yaptığımız bir Silahçı'yı göstereceğim. Umarım beğenirsiniz. Medieval konusunda ekipçe daha yeniyiz. Faction'ın sizler için daha iyi olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Lapissiz bir Faction sizi bekliyoruz...!
[Profesyonel bir Mimar Ekibi değilizdir. Lütfen ona göre değerlendiriniz.]

[-]Silahçı[-]

[-]Shaders ile Silahçı[-]

Umarım beğenmişsinizdir. Bu konuda daha yeniyiz her türlü eleştiriye açığız. En azından hatalarımızı düzeltiriz ve "Her Seferinde Yaptıklarınızı Paylaşacak mısınız?" diye soran arkadaşlar yanıtımız; Evet olacaktır.

[*]Yapanlar[*]
@Namepaxs
@NovaEdge

@MinePaxs , [M]inecraft [T]ürkiye Forumuna Huzurlar Diler!

Son düzenleme:

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bana göre biraz kaba durmuş. Bazı yerlerde tahta ve odun çok fazla kullanıldığı için şahsen ben çok beğenmedim serverinize girmek isteyen biri olarak. Ayrıca o saman ve karpuzları anlayamadım. Silahçı değil mi orası?

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bana göre biraz kaba durmuş. Bazı yerlerde tahta ve odun çok fazla kullanıldığı için şahsen ben çok beğenmedim serverinize girmek isteyen biri olarak. Ayrıca o saman ve karpuzları anlayamadım. Silahçı değil mi orası?
:) Eski zamanları canlandırmak istedik, Silahçı'ya girerken atlarını oraya bağlarlarsa diye. Eee açıkcası odun olarak haklısınız nedense ilk olarak tamamen odundan yapmıştık sonra çok kaba durduğunu ve birazda olsa kibarlaştırmaya çalıştırdık. Üzgünüz bu yapıt öyle oldu :(

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yerler kum olsa Kovboy kasabası sanardım :) Yapı güzel ama Faction olayı kötü :)

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yerler kum olsa Kovboy kasabası sanardım :) Yapı güzel ama Faction olayı kötü :)
Aslında Faction olma olasılığı %99 ama %01 Olasılığı ile Belkide Dünyanın en yeni RPG tarzını kabullendireceğiz. Şöyle bir şey düşüdük. Seyyar yerler yaparız mesela sizler de o yerlerin satıcısı olursunuz. Adamlar gelir sizden alır. Dükkanlar akşam kapatılır. Pazar yerleri felan. Böyle bir şey olabilir.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında Faction olma olasılığı %99 ama %01 Olasılığı ile Belkide Dünyanın en yeni RPG tarzını kabullendireceğiz. Şöyle bir şey düşüdük. Seyyar yerler yaparız mesela sizler de o yerlerin satıcısı olursunuz. Adamlar gelir sizden alır. Dükkanlar akşam kapatılır. Pazar yerleri felan. Böyle bir şey olabilir.

Seyyar pazar olayı tutmaz gibime geliyor ama RPG olabilir.Oyunda Block dışında itemin satışını kapatın Kılıc vs.. Yaratıklara level koyun ve drop sistemi ayarlayın.
Yaratıklardan düşen itemler büyülü olsun ve item seçeneğide çok fazla bulunsun.Bu sayede oyuncu pazarı aktif halde döner hemde daha zevkli olur gibime geliyor.