Drowhake
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben Türk Oyuncu , bugün sizlere Maceracraft mod paketimi tanıtacağım.
Mod Paketi Hakkında
Sürüm : 1.6.4
Kurulum : Manuel
Tür : Macera , Eğlenceli
Tamamen teknik modlardan ve dünyayı kirleten modlardan arındırılmış paketimiz şuanda 23 mod içermektedir ancak modlar kapsamlıdır.Her hafta güncelleme gelebilir mod paketini sürekli geliştirip istekleriniz doğrultusunda mod ekleyip kaldıracağım.
Mod Listesi
1.Wild Caves : Hexxit te olduğu gibi mağralara sarmaşık sarkan taşlar ve buz ekliyor !
2.Iron Chests : Onlarca yeni chest ekliyor daha geniş ve daha güzel :9
3.Battle Towers : Bu mod oyuna yeni onlarca kule ekler (hepsi aynı şekilde ama nether , kumtaşı , kırıktaş şeklinde bulunabiliyorlar) bu kulelerin içinde çeşitli spawnerlar ve çeşitli chestler bulunur bu chestlerin içinden vanillada bulunan itemlerden çıkar en üsttede kulenin canavarı vardır.
4.İchun Util : Bazı modların çalışması için gerekli eklenti.
5.Portal Gun : Işınlanmak için kullanabileceğimiz silah !
6.Gravity Gun : Hayvanlar - Eşyaları kolay taşıma yöntemi
7.Code Chicken Core : NEI modunun çalışması için gerekli mod.
8.NEI : Çeşitli itemlerin nasıl yapıldığını gösteren çeşitli ayarları olan mod.
9.Rei's Minimap :Map ekler bunun sayesinde evimizi veya herhangi bir yeri işaretleyip kaybetmeyiz
10.Ichun Hats : Oyuna modlardan elde edebileceğimiz tatlı şapkalar ekler
11.Mo Creatures : Birçok yeni mob ekler.
12.TConstruct : Kendimizin yapabileceği çeşitli aletler ekler.
13.Enchanting Plus : Hangi enchantı bastığımızı gösteren mod.
14.Gravestone : Mezar taşları ekler.
15.Barrels : Oyuna Barrel adlı bi blok ekler ve bununla itemleri depolayabiliriz.
16.Morping : Öldürdüğümüz yaratıklara dönüşebiliyoruz !
17.Back Tools : Envanterinizde tuttuğunuz itemin yanında item varsa o arkanızda gözükür.Mod itemlerini destekler.
18.Damage Indicators : Karşımızda bulunan yaratığın canını ve ona vurduğumuz damageyi gösterir.
19.Ruins : Oyuna çeşitli mekanlar ekler.
20,21,22,23.Forge Eklentileri : Oyunun çalışması için gerekli eklentiler.
Sürüm Güncellemeleri
Sürüm - 0.1 - Mod Paketinin çıkışı. [08/02/2014]
Mod Paketiyle Alakalı Fotoğraflar
Şuanlık sürem olmadığı ve internetim yavaş olduğu için internetten alakalı modlarla ilgili fotoğraflar buldum akşama düzenleyeceğim.
İndirme + Virüs Total
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Not : Timed Outlar hile olduğunu göstermiyor sadece benim internetimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum zamanla taranıp taranmayacağını bilmiyorum.
UYARILAR :
1.Eğer kurmayı bilmiyorsan Kurulum Dosyasına bak.
2.Eğer kuramadıysan Özel Mesaj veya skype yoluyla ulaşabilirsin.
3.Java Arguments kısmına
-Xmx1G -Duser.language=en -Duser.country=US
Yazınız eğer bilgisayarınız 32 bit üstünde ise ve yeterli RAM varsa 1G yerine daha fazla yazabilirsiniz.