Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu lanet noob özelliğini kullanmak yerine neden mouseye abanıp adam kesemiyorsunuz.
Hile kullanmıcam makro kullanıcam diyorsun gene karşıdaki oyuncunun karşısında haksız ve ezik duruma düşüyorsun.
Makroları genelde Ctrl+Alt+Z gibi kombinasyonlar için kullanıyorum. Ama oyuna gelirsek arkama bakmak için F5 tuşunu makroya ayarladım. Bir de hızlı tıklama makrosu var fakat o da zaten 70ms'de. Millet 0ms, 1ms'te kullanıyor. Kaldı ki ben o makroyu sadece hack görürsem açıyorum. Ok? Hala hile için diyecek misin?
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.