Alımlar Bitti Maddi Ortak Aramaktayım | Daha iyisini başarmak istiyorsan; Konuyu dikkate almalısın!

BerkinTKN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ÖNCELİKLE, LÜTFEN KONUYU TAM BİR ŞEKİLDE OKUMANIZI RİCA EDİYORUM.

Merhaba, değerli FORUM GAMER takipçileri!

Kendimden bahsetmek istiyorum. Adım: Berkin, Soyadım: Tekin, 25 Yaşındayım, Çalışıyorum.
Boş zamanlarımı Minecraft oynarak geçiriyorum. Ciddi ve dürüst bir kişiliğim olup başladığım işi bitiren bir insanım.
Yaşıma göre olgunum ve saygımdan, sevgimden ödün vermeyen bir kişiyim.

Neden?

Kardeşlerim! Artık bu durumdan sıkılmış olup bu konuyu açma kararı aldım. Artık bunun önüne geçmemizin zamanı geldiğini düşünüyorum.
Örnek vermek gerekirse; Bir sunucuya katılıyorum ve bu sunucuda genel işleri ile sorumlu olup güzel bir şekilde ilgileniyorum.
Sunucu yöneticimizin ücret yetersizliğinden sunucu kapanıyor ve ekip dağılıyor. Tabii benimde emeklerime yazık oluyor.
Ücret yetersizliğinin yanı sıra; Saygısız, sevgisiz ve aile terbiyesi almayan kişiler olup sunucuya ilgi göstermemesi yüzünden kapanma sebebi oluyor.
Adam akıllı arkadaş, dost sırt sırta verip daha iyi yerlelere gelmeyi planlayan kişilerle karşılaşamadım. Umarım karşılaşırım.

Amacım?

Eğer ki istediğim gibi, karşımdakide benim gibi düşünen. Bana hak veren kardeşimle karşılaşırsak. Onunla piyasaya güzel bir projeyle girmek isterim.
Minecraft oyun sunucusu olarak damga vuracak güzel bir sunucu açmak ve en iyi şekilde ekip ortamı oluşturmak.

Alım yapılacak bölüm: Maddi Ortak.
Bilgilendirme.

Maddi yönden sıkıntı yaşatmayacak ve sunucunun bütün giderlerini karşılayacak. Ortak arkadaş, dost arıyorum.
Alt yapıyı beraber attıktan sonra gereğini ben veyahut beraber olarak yaparız. Yeter ki saygımızı, sevgimizi yitirmeyelim.
Ben manevi ortak olarak görev alacağım ve bütün genel işler ile ben ilgileneceğim. Siz sadece ücret yönünden sorun yaratmayın.
Güzel bir bütceniz olup sunucu açma hevesi olanlar ve sunucuyla ilgilenecek arkadaş, dost arayanlar için bir güzellik.
Unutmayın öncelik sunucu değil! Arkadaşlık, dostluk ortamı kurmak.

Maddi desteği verecek kardeşim. Discord üzerinden sesli olarak detaylı görüşme sağlıyacağız.

İLETİŞİM;

Berkin Tekin#3176

Son düzenleme: