Yardım Maden skripti sorunu

AlperenSert43

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
options:
(tab) dünya: "world", "ASkyBlock_nether"
(tab) blocks: (diamond ore), (iron ore), (gold ore), (redstone ore), (coal ore), (lapis ore), (stone) or (emerald ore)

on break:
(tab) if world of player is {@dünya}:
(tab)(tab) if event-block isn't {@blocks}:
(tab)(tab)(tab) cancel event
(tab)(tab)(tab) send "&c&lHey! &7Sorry, but you can't break that block here."

Böyle bir skript yazdım ama hata oldu ve çalışmadı yardımcı olabilir misiniz?
O 2 dünyada bu bloklar dışında kırılırsa iptal edip bir yazı göndermesi lazım çalışmadı.

Son düzenleme:

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Otomatik yenilenme ister misiniz efendim ?

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Efendim gördüğüm kadarıyla maden tarzı bir yer yapacaksınız ve oyuncular oraya girip belli blokları kıracak gördüğüm kadarıyla bu yüzden size Block Regenerator adlı plugini önermek istemiştim.

Block Regenerator plugini indirmek için =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunu dışında aradaki , leri silip or yazın tab yerine 4 boşluk bırakın. eğer hata çıkarsa hatayı buraya atabilir misiniz?

AlperenSert43

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
Efendim gördüğüm kadarıyla maden tarzı bir yer yapacaksınız ve oyuncular oraya girip belli blokları kıracak gördüğüm kadarıyla bu yüzden size Block Regenerator adlı plugini önermek istemiştim.

Bunu dışında aradaki , leri silip or yazın tab yerine 4 boşluk bırakın. eğer hata çıkarsa hatayı buraya atabilir misiniz?
zaten blok yenilenmesini skriptle yaptım ama birtek şu wg olayı kaldı

AlperenSert43

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2

çok teşekkürler virgülleri or yapınca düzeldi teşekkürler

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Bu yüzden size bu plugini önermiştim efendim bu plugin ile öyle çok uğraş vermiyorsunuz örnek olarak şöyle gösteriyim;
Screenshot_7.png

Kısaca açıklayım en yukarıdaki dünya ismi materials lar zaten madenler demek worldguard da wg ler yani madenler dünyasındaki bu wg deki bu blokları kırılınca yenile demek :)

AlperenSert43

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
2
Bu yüzden size bu plugini önermiştim efendim bu plugin ile öyle çok uğraş vermiyorsunuz örnek olarak şöyle gösteriyim;
Ekli dosyayı görüntüle 167667

Kısaca açıklayım en yukarıdaki dünya ismi materials lar zaten madenler demek worldguard da wg ler yani madenler dünyasındaki bu wg deki bu blokları kırılınca yenile demek :)
sizce skript mi sunucu için iyi olur bu plugin mi ?

BalonTR

Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
skript düzgün çalışıyor ise sıkıntı yoktur efendim.