Madenci Steve ve özür dilerim Brine Bölüm 1'Steve'nin Rüyası'

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BÖLÜM 1
Steve geçimini köyde altın demir elmas kömür satarak geçinirmiş.Brine salakmış.Steve o gün hiç bulamayacağı kadar maden bulup uyumuş.Sonra Steve madene gitmiş Terkedilmiş maden bulmuşlar.Steve örümcek ağı dolu bir yer bulmuş.Oradan örümcek çıkmış.Brine sürekli elmas atıyormuş.Ayrıca çok zor bulduğu 'kaşıkçı elması'nı atmış.Steve sinirinden mosmor kesilmiş.O sırada creeper patlamış.O spawner kafesini yok ettikten sonra Steve elması bulmuş.Ama kaşıkçı elmasını o sırada zombilere kaptırmış.Sonra Brine'ye yürümüşler.Brine aslanlar gibi kükreyip sinirinden gözü parlamış.'DEFOLUN GİDİN LAN!'diye bağırmış.Zombiler kaşıkçı elmasını yanlışlıkla Steve'nin kafasına atıp kaçmışlar.Steve yarı baygın halde gürlemiş: ********* GİDİN LAN *********.Sonra Brine'ye dönmüş:'Beni buradan çıkar!'demiş.Bu sırada her yerde elmas blok ve zümrüt blok varmış.Steve ben buradan gitmem demiş.Bu sırada endermanlar gelip onları end'e ışınlamış.Enderdragon'un doğumgünü olduğu için Steve ve Brine'yi pastaya atmış.Endedragon tam pastayı yerken Steve uyanmış.
BÖLÜM SONU

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
farklı bir hikaye genelde steve ile brine savaşırlar güzel olmuş devamını bekliyorum