Madenlerle ilgili bir soru (Sorun Çözüldü isteyen çözüme bakabilir)

mhakanki

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu hexxit tekkit bigdig gibi mod paketlerinde biliyorsunuz elmas vb.. Şeyler çok yükseklerde de çıkabiliyor ayrıca bolca çıkıyor. Kendi hazırladım modpaketinde bunu nasıl sağlarım. 1.7.10 da hazırladım bana 1.8 deki kişiselleştiri söylemeyin lütfen. Modlu yada modusuz elmas altın vb. Şeyler yeryüzüne daha yakın olsun bol olsun

mhakanki

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım Uyarı Yemem :D
ilgin için saol. istersen linki kaldır ben indirdim bile uyarı yeme :))

yalnız şöyle bir sorun var benim amacım sadece elmas değil kardeşim. bu modu biliyorum. elması bol çıkarıyor ve 60. katlarda filanda. ama anlatmak isteğim benim hazırladığım mod paketinde bir sürü maden çeşidi var. ama üretim yapmak zor. en basiti bir makine yapacaksın senden 100 küsür demir altın elmas istiyor diyelim. benim amacım bu madenlerin hepsinin daha bol ve yükseklerde çıkması. hexxit oynadınmı yada attack of the b team veya big dig? bu mod paketlerinde dediğim gibi daha bol çıkıyor sadece elmas değil hepsi.

amacım tam olarak bu

Yinede çok saol

tabi bu arada aklıma bir şey geldi bilmem işe yararmı ki! bu modu kurayım config le oynayıp sadece elmas değilde diğer madenlerinde belki item kodunu filan ekleyebilirmiyim ki!

Bi denim...

olmadı malesef. başka fikri olan varsa sevinirim

sorunu çözdüm. word un içinde vanilla.json dosyasının içine şu şekilde komut yazdım

"diamond": {
"template": "uniform",
"block": "diamond_ore",
"material": "minecraft:stone",
"clusterSize": 10,
"numClusters": 5,
"minHeight": 10,
"maxHeight": 60,
"retrogen": "true",
"biomeRestriction": "none",
"biomes": [],
"dimensionRestriction": "blacklist",
"dimensions": [
-1,
1
]
},

tabi bu sadece elmas için. demir vb.. herşeyi yazdım ve yeni dünya oluşturdum. süperde oldu :)