Magaza V3|Web Sitesi Olmayanlar için İdeal

V4 Gelsinmi (Süreli Vip Sistemine Kesin Çözüm)

• Evet Gelsin

• Emin Değilim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

KanakanTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar
Bugün Sizlere Sunucularınız için geliştirdiğim Magaza v3 Skriptini tanıtıyorum.
Bu Skript Benim Tarafımdan Yapılmış Olup Ücretsiz Size Sunulmuştur
KanakanTR
Bu Skript Ne İşe Yarar Derseniz
Benim Sunucumum Sitesi Yok diyenler için hazırlanmıştır

Vip Satış Sistemi Dahi Vardır :)
Şimdi Geçelim Videoya
Bu Videoda Zaten Gereken Herşeyi Anlattım
Peki neden Video ?
çünkü bazı arkadaşlarımız okumasını sevmedikleri için ve direk kodlara ulaşmak istedikleri içindir
Unutmadan Önce Vip Sistemine Çok Uğraşılmadığı için ve ekip meşgul olduğu için Sunucu Kapanıp Açılınca veya restart atılınca vipler sınırsız olacaktır unutmayalım.
Bu Sistem V4 Sürümünde Kesin Çözüm Olan Yayınlanmayan TürkVip Sk V2 sinde Düzeltildi.

İşte Video

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Onu Bizde Düşündük v4 de Çok Büyük Güncelleme Gelecek O Zaman Daha İyi olacak
Kodlar fazla abarti olmuw ben vipzero + skript ile sunucumda siteden seysini ayarladim ve vip alinca tebrik mesajlari felan geliyor skriptide cok kisa.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KanakanTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kodlar fazla abarti olmuw ben vipzero + skript ile sunucumda siteden seysini ayarladim ve vip alinca tebrik mesajlari felan geliyor skriptide cok kisa.

Bu Skript Web Sitesi Olmayan Sunucular için Yapılmıştır v4 Sürümünde Zaten Özel ayarlama bölümü olacak mesela vip ler ve market ayarlanabilecek

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu Skript Web Sitesi Olmayan Sunucular için Yapılmıştır v4 Sürümünde Zaten Özel ayarlama bölümü olacak mesela vip ler ve market ayarlanabilecek
biraz daha gelistirlip vipzeroda eklenirse web sitesi ile birlestiribeilir yada vipzero yerine günün siteden cekilmesini saglayabilirsin.

KanakanTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Secre_wither demek istediğini anladım ztn kendi sunucumda web site + vip zero + skript var bu skript web sitesi olmayanlar için v4 sürümünde kodlar sadeleştirilecek özel ayar bölümü eklenecek sen önerdin diyede vip zero ekleriz v4 ü paylaşırız

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Secre_wither demek istediğini anladım ztn kendi sunucumda web site + vip zero + skript var bu skript web sitesi olmayanlar için v4 sürümünde kodlar sadeleştirilecek özel ayar bölümü eklenecek sen önerdin diyede vip zero ekleriz v4 ü paylaşırız
Hmytamaama