KanakanTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Yapmış
Olduğum Magazayı Tanıtmaya Devam Ediyorum :)

Artık Son Sürüme Gelmiş Bulumaktayız

Neden Açık Kaynak Kodlu ?
Çünkü Sizler Bu Skripti Geliştirip Benden Daha iyi
Sistemler yapın diye
zaten videoda nasıl geliştireceğiniz hakkında

biraz bilgi verdim

Bundan Sonra Yeni Sürüm Gelmeyecektir Yeni Bir Skript Üzerinde Çalışıyorum
ve bu yeni gelen skripti bence herkes beğenecektir.

Geçelim Videoya:

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@KanakanTR Tam İstediğim Şeyi Kodlamışsın Bunu İznin Olursa Kullanacağım.Fakat istediğim bir şey Eksik.Bir Oyuncu Lapis Kazarken %0.5 Olasılıkla 1 Kredi Kazanacak Yani Hesabına 1 Kredi Aktarılacak.Onu Nasıl Yapabiliriz ?

KanakanTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@KanakanTR Tam İstediğim Şeyi Kodlamışsın Bunu İznin Olursa Kullanacağım.Fakat istediğim bir şey Eksik.Bir Oyuncu Lapis Kazarken %0.5 Olasılıkla 1 Kredi Kazanacak Yani Hesabına 1 Kredi Aktarılacak.Onu Nasıl Yapabiliriz ?
Kardeşim onu bende düşündüm hatta 0.1 şansla yapcaktım ama malesef küçük bir hata yüzünden bozuldu ztn videoda sildiğimi gördün bune benzer yeni bir skripte başladım eğer onu beklersen bundan daha çok işine yaracağını düşünüyorum ve bu skripti sonlandırmamın bir sebebi var yoksa istediğini gayet yapardım bundan sonraki paylaştıklarımı takip edersen göreceksin eklediğimi

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim onu bende düşündüm hatta 0.1 şansla yapcaktım ama malesef küçük bir hata yüzünden bozuldu ztn videoda sildiğimi gördün bune benzer yeni bir skripte başladım eğer onu beklersen bundan daha çok işine yaracağını düşünüyorum ve bu skripti sonlandırmamın bir sebebi var yoksa istediğini gayet yapardım bundan sonraki paylaştıklarımı takip edersen göreceksin eklediğimi
Hmm tamam.Sağol :)

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98

Yapmanı önermem. Çok düşük şansla bile olsa.
Aç nuker kaz kaz al krediyi vip al...