Krebron
Arminas Prime
- En iyi cevaplar
- 0
Bu konuda malesef bilgim yokPeki mod paketini nasil hizli ve kolay yapabilirim.
Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı
-iyi forumlar
Bu konuda malesef bilgim yokPeki mod paketini nasil hizli ve kolay yapabilirim.
Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı
Bu konuda malesef bilgim yok
-iyi forumlar
Tekkit zaten bir mod çeşididir ve benimde bildiğim kadarıyla birtek o var[DOUBLEPOST=1390861676,1390861641][/DOUBLEPOST]Yinede saol sayende hizli mod yükleyip oynayabilicem bu arada 1.7.2 yada 1.6.4 te custom lan mod var mi? Bulamadim benhicbir yerde yok bi tekkitte gordum
TeşekkürlerTeşekkürler yararlı
Yalan olmasın tam emin değilim araştırırsan foruma faydamız dokunmuş olur.Yani custom lan mod diye bir şey yok?
Konunuzu bekliyorum .2 hafta kadar önce arastirmistim ama hic bir yerde yoktu yarin daha ayrintili tararim bulabilirsem yeni konu açarım.
TeşekkürlerYarina ayrintili bakicam
Sanada ve herkese iyi forumlar.
Her zamanki gibi süpersin abiYalniz burda bi hata vartekkit bir mod deil bir mod paketidir
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi