@MahmuTr ye Nasıl Sır Verilir (Epic Harika Ultra Super Geyik Konu)

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak Çağrıdan Sırrı Verin:

Zaten Dayanamayan Arkadaşımız Çağrıyı Kapatmış Olur

Sonra Mesajlar Yazın:

Sonra Yazarken Bir Bakmışsınız:

Kendini Görünmez Yapar

@MahmuTr

5 Dakika Sonra:

Aaaa Açtı!

• Beğen
Reactions: DIO
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Wolfteam bebe oyunu değildir. Hakiki abi oyunudur. Bebeler daha pc kullanmayı bilmiyo lan <_< Wolfteam kadar saçma bir FPS oyunu daha yok. FPS nin adını kirletiyor resmen. Hala oynayan gördükçe içim acıyor resmen. BF3 bedava oldu bi ara ama hala Wolfteam oynayanlar var. Cidden inanlımaz.
Dün BF3 oynadım 1 kill bile alamadım biptiler çıktım :p (Bildirim gelsin diye dua ederken ve 1500. mesaja yaklaşırken gönderildi)

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wolfteam bebe oyunu değildir. Hakiki abi oyunudur. Bebeler daha pc kullanmayı bilmiyo lan <_< Wolfteam kadar saçma bir FPS oyunu daha yok. FPS nin adını kirletiyor resmen. Hala oynayan gördükçe içim acıyor resmen. BF3 bedava oldu bi ara ama hala Wolfteam oynayanlar var. Cidden inanlımaz.
Aynen Len Adamsın !

Raiden_Hartnell

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aman bırak,kalsınlar orda :Ddd Düşünsene wolfteam oynayan abiler bf3 veya başka oyunlara gelicekti.yine wolfteam dan farkı kalmazdı :D Wolfteam bi nevi abilerin diğer oyunlarda daha fazla olmasını engelliyor :D

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aman bırak,kalsınlar orda :Ddd Düşünsene wolfteam oynayan abiler bf3 veya başka oyunlara gelicekti.yine wolfteam dan farkı kalmazdı :D Wolfteam bi nevi abilerin diğer oyunlarda daha fazla olmasını engelliyor :D
Haklısında Bf3'ü Alacak Paraları Oynayacak Prolukları Varmı :/