AtakanErmisKZ
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Dağıl B)
:/ O Oynadığın Şeyi Duyduğum İçin :/ADA
S:ASD
Niye Çıktın Peki
![]()
:/ O Oynadığın Şeyi Duyduğum İçin :/
*Zorin hiçbir şey anlamadı
Oynadığı Oyuna Bak yhav Terket Forumu.Mahmut a WolfTeam Oynuyom Dedim (Gerçek) O Da Çıktı![]()
*Ben de anlamadım*Zorin hiçbir şey anlamadı
bebe oyunu dememizin sebebi oyunu 8 yaşındaki çocukların oynamasıWolf Team de bir şey Yokki Tek Olayı Herkes Hack Kullandığı İçin Bebe Oyunu Denmesi Ve Ben Kullanmıyorum...
Adamsın !bebe oyunu dememizin sebebi oyunu 8 yaşındaki çocukların oynamasıörneğin kardeşim
Dün BF3 oynadım 1 kill bile alamadım biptiler çıktımWolfteam bebe oyunu değildir. Hakiki abi oyunudur. Bebeler daha pc kullanmayı bilmiyo lanWolfteam kadar saçma bir FPS oyunu daha yok. FPS nin adını kirletiyor resmen. Hala oynayan gördükçe içim acıyor resmen. BF3 bedava oldu bi ara ama hala Wolfteam oynayanlar var. Cidden inanlımaz.
Pc de 1 kill bile alamıyormusun O_O ben ps3 te 6 kşi üst üste öldürdüm .-.Dün BF3 oynadım 1 kill bile alamadım biptiler çıktım(Bildirim gelsin diye dua ederken ve 1500. mesaja yaklaşırken gönderildi)
Aynen Len Adamsın !Wolfteam bebe oyunu değildir. Hakiki abi oyunudur. Bebeler daha pc kullanmayı bilmiyo lanWolfteam kadar saçma bir FPS oyunu daha yok. FPS nin adını kirletiyor resmen. Hala oynayan gördükçe içim acıyor resmen. BF3 bedava oldu bi ara ama hala Wolfteam oynayanlar var. Cidden inanlımaz.
Aman bırak,kalsınlar ordaWolfteam bebe oyunu değildir. Hakiki abi oyunudur. Bebeler daha pc kullanmayı bilmiyo lanWolfteam kadar saçma bir FPS oyunu daha yok. FPS nin adını kirletiyor resmen. Hala oynayan gördükçe içim acıyor resmen. BF3 bedava oldu bi ara ama hala Wolfteam oynayanlar var. Cidden inanlımaz.
Haklısında Bf3'ü Alacak Paraları Oynayacak Prolukları Varmı :/Aman bırak,kalsınlar ordadd Düşünsene wolfteam oynayan abiler bf3 veya başka oyunlara gelicekti.yine wolfteam dan farkı kalmazdı
Wolfteam bi nevi abilerin diğer oyunlarda daha fazla olmasını engelliyor
![]()