--{Mahremiyet--}-- Profesyonel Mimar Alımları.!

aroSas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Öncelikle Selamun Aleyküm..
Kiralamış olduğumuz 16GB VDS Sunucusu İle Harikalar YARATICAĞIZ!
tabii ki bunu 1 Mimar ile Yapamıyacağımızı Anladık Ve Mimar Alımlarını Başlattık!
Samimi OLAN KİŞİLER ALINMAYACAKTIR!

Unutmayın Keyifsiz Doldurulan Form Keyifsiz Okunur!

Form

Adınız :
Yaşınız :
Tarzınız : (MEDİVAL,MODERN)
Neden Biz? :
Neden Sen? :
Kendini Bize Uzunca Tanıt :

Biz Çok Ciddiyiz !
Piyasayı Sarsıcağız !

F

FireYT

Ziyaretçi
Adınız : Kadir
Yaşınız : 13
Tarzınız : (MEDİVAL,MODERN) Mediaval
Neden Biz? : Forumlarda vb hep görüyorum çok iddialısınız
Neden Sen? : Buildimi güzel buluyorum deneyebilirsiniz.Daha önce ustabuilder oldum
Kendini Bize Uzunca Tanıt : Mediaval tarzında, build yapmayı seven. Bana "abi"diyenleri takmayan, gitgide buildini güzelleştiren. Minecraft'ı seven bir kişiliğe sahibim.

Hunter2002

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD:Bedirhan
Tarz:Modern medival farketmez
Neden biz ? : Serverinizi iyi bir hale getirerek aktifliği çoğaltmak istiyorum.
Neden sen ?:Yaklaşık 3 yıldır build yapmakla ve builderlıkla uğraşıyorum.
Kendinini Bize uzunca tanıt:Yıl 2017 17. yaşıma bastım.Okuldan eve evden okula.kibar bir insanım.Kimseyle kavga etmem.
Hedefim bilgisayar mühendisliği.Kendime güveniyorum ve serverinizde builder olarak başlamak istiyorum...

aroSas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız : Kadir
Yaşınız : 13
Tarzınız : (MEDİVAL,MODERN) Mediaval
Neden Biz? : Forumlarda vb hep görüyorum çok iddialısınız
Neden Sen? : Buildimi güzel buluyorum deneyebilirsiniz.Daha önce ustabuilder oldum
Kendini Bize Uzunca Tanıt : Mediaval tarzında, build yapmayı seven. Bana "*****"diyenleri takmayan, gitgide buildini güzelleştiren. Minecraft'ı seven bir kişiliğe sahibim.
Skype bırakırsanız

AD:Bedirhan
Tarz:Modern medival farketmez
Neden biz ? : Serverinizi iyi bir hale getirerek aktifliği çoğaltmak istiyorum.
Neden sen ?:Yaklaşık 3 yıldır build yapmakla ve builderlıkla uğraşıyorum.
Kendinini Bize uzunca tanıt:Yıl 2017 17. yaşıma bastım.Okuldan eve evden okula.kibar bir insanım.Kimseyle kavga etmem.
Hedefim bilgisayar mühendisliği.Kendime güveniyorum ve serverinizde builder olarak başlamak istiyorum...
Skype bırakırsanız konuşunuz.

xOnurAGA

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız :Ahmet
Yaşınız :15
Tarzınız : (MEDİVAL,MODERN)Medival :)
Neden Biz? : Yaptığım Buildlerle Serverinizi Daha İyi Bir Hale Getirmek İstiyorum Ve Zaten İyi Bir Serveriniz Var Burdan Belli :)
Neden Sen? : Yaratıcılığımın İyi Oldugunu Düşünüyorum Bir Katkım Olacağını Düşünüyorum!
Kendini Bize Uzunca Tanıt :6 Yıldır Minecraft Oyuncusuyum Bilgim Yüksektir PL'Ler Hariç Tabikide Komut Bilgimde Yüksektir Serverlerde Mimarlık Yapmaya Hoşlanıyorum Buildlerimle Serverleri Aktiflik Kazandırmak İstiyorum Tüm Herkese Karşı Saygılıyım Büyüğüm Küçüğüm Olsun Dahada Aklıma Birşeyler Gelmiyor...
Benle İletişime Geçmek İsterseniz Skype:vStyluS
Ama Bugün Malesef İletişime Geçemeyeceğim Pazar Akşamı Veya Pazartesi Olabilir.
İyi Forumlar Dilerim Herkese.
Cevabınızı Sabırla Bekliyorum...

Cool48

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız : Buğra
Yaşınız : 15
Tarzınız : (MEDİVAL,MODERN)
Neden Biz? : İyi Bir server diye düşünüyorm
Neden Sen? : bana güvenirsenizwarp ını bile ben yaparım serverin
Kendini Bize Uzunca Tanıt : ben bugra 15 yaşındayım 5 yıldır minecraft oynuyorm ev filan yapmaya bayılıyorm serverim olsaydı herşeyini ben yapardm

Omer_RG

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Form
Adınız : Ömer
Yaşınız : 16
Tarzınız : (MEDİVAL,MODERN): Medival
Neden Biz? : Ekibinize Katılmak İsterim SUNUCUYU BUYUK YERLERE TAŞIMAK VE Yaklasık 6 senelik Mc Oyuncusuyum Ve Server Tasarım KOnusunda Yardım Etmek İstiyorum
Neden Sen? : Yani Bana Guvenebilirsinz VEDE 7 Sunucuda Yetkili Oldum hiçbir Sıkıntı Çıkmadı Sunucuda Vede Benden Herkes Memnundu
Kendini Bize Uzunca Tanıt :Yaşım 16 Yıl 2017 SONU 6 SENEMİ DLDURACAM MİNECRAF'TA VEDE KOMUT BİLGİM YUKSEK AMA 1 2 KOMUT BİLMEYEBİLİRİM VEDE YAPI KONUSUNDA İYİYİM Builderlik Yapmayı Çok Seviyorum Tabikide [Admin ,,Rehber, Mod, Yard.KUruculukta Yaptımda] en fazla builderlik yaptım 6 yılm boyle geçti sadece mc değil daha fazla oyunlar da oynadım fps turu örnek vermeyim yani kısacası Sunucunuzda Olmak İsterim Yani Serveri İnşallah Büyük Yerlere Taşırız

İLETİŞİM:Skype: karga15987