{Mahremiyet} Profesyonel Sunucu! 16GB RAM

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Merhaba forumdaşlar! öncelikle tavsiyem yazıyı okuyup anladığınızdan emin olmanız.
<--------------------------------------->

Sunucu açmayı düşünüyorumdan daha ötesi. Her şeyi planlayıp , hazırlamak tartışarak neler yapılacağına karar vermek AKTİF[3 GÜNDEN FAZLA VERDİĞİ AKTİFLİK SAATİNDE KUSUR OLAN YETKİSİ ALINIR] Planlı , eleştiriye açık İDDIALI başta Plugin olmak üzere anlayan kişiler arıyoruz , eğer gerçekten işini iyi yapan bir ekip kurarsak düşündüğüm sunucu HUB MMORPG. Biliyorsunuz ki hayır , bilmiyorsunuz biz sizden normalin üstünde şey isteyeceğiz doğal olarak bir mevlada size vereceğiz , bu mevlayı sponsor veya farklı türlü olabilir fakat ücretli değil sadece işini iyi yapanlara harçlık gibi düşünün.
<---------------------------------------------------->
Bu yolda işinin ehli kişilere ihtiyacımız olacak ! elemeler yapacağız. ve sadece emek verenler aktif olanlar işinin ehli olanlar kalacak. sende uygun olduğunu düşünüyor isen başvur bazı bilgiler

Planlanan Sunucu Yapımına Başlama : 11 Ocak 2018 = bu tarihe kadar konuşup neler yapacağımızı kararlaştıracağız kadro tam manasıyla hazır olacak.

ALIMLAR AKTİF !

bigminecraftnw

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben diğer paylaşımınıza başvuruda bulundum. İncelerseniz sevinirim :) (en sonda)

Merhabalar;

Ben Arhan Özkardeş. 15 yaşındayım ve 6 yıldır minecraft oynuyorum. Türkiye'nin marka ve çok oyuncu alan sunucularında çeşitli görevlerde bulundum. Ve bu tecrübelerimin karşılığını da görmedim değil.

İşte bence bir sunucuda yetkililerin olması gereken temel amaçları:

1) Kalıcı oyuncu sağlamak.
(örnek: Biliyorsunuz ki çoğu büyük sunucu da bile halen daha Kayıtlı Oyuncu Sayısı: 500.000/ Online Sayısı 750)

(işte ben kalıcı oyuncu sayısını arttırabilecek tecrübelere sahip olduğumu düşünüyorum.)

2) Gereksiz skript&plugin&warp'tan arındırılmış bir sunucu yapmak her zaman en iyisidir.
(örnek: Tecrübelerim arasında bu sebeplerden dolayı sunucuyu bırakan oldukça oyuncu gördüm denilebilir.)

3) Kendine has özelliklere sahip olan bir ortam ve sistem yaratmak.
(örnek: Bir adam sunucuya hevesle girer, kullandığı komutun skript'ini başka bir sunucu da gördüğünü hatırlar, sunucu da oynamaktan vazgeçer çünkü emek olmadığını düşünür.

İŞTE YUKARIDA ÖZELLİKLE KIRMIZI İLE ALTINI ÇİZDİĞİM ÖZELLİKLERİ SAĞLAMAYA ÇALIŞACAĞIM. VE EMİN OLUN Kİ GERİSİ ZATEN OTOMATİKMAN GELECEKTİR :)

Bazı Kişisel Bilgilerim:

İsim: Arhan
Soyisim: Özkardeş
-(YUKARIDA BELİRTTİM ANCAK GÖZÜNÜZDEN KAÇMASINI İSTEMEDİĞİM BİR UNSUR)-

Eklemek istediklerim:

-1) Ana dilime yakın ingilizcem vardır.
-2) Hafta içleri her güne düşen ortalama aktif olma sürem: 2 saat 45 dakika
-3) Hafta sonları her güne düşen ortalama aktif olma sürem: 5 saat 30 dakika

Son olarak ben çoğu konuda iyiyimdir. Aslında kendimi övme taraftarı değilimdir ancak buraya alınmak için benim için yapılabilecek şeyler listesine girebiliyor.

İsterseniz herhangi bir sosyal medyadan daha ayrıntılı konuşabiliriz.

-Teşekkürler

Bir diğerini görmezsiniz diye her iki konuya da attım :)