[MAHREMİYET] | --> Sunucu Yetkili Alımları! <--

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Merhaba forumdaşlar! öncelikle tavsiyem yazıyı okuyup anladığınızdan emin olmanız.
<--------------------------------------->

Sunucu açmayı düşünüyorumdan daha ötesi. Her şeyi planlayıp , hazırlamak tartışarak neler yapılacağına karar vermek AKTİF[3 GÜNDEN FAZLA VERDİĞİ AKTİFLİK SAATİNDE KUSUR OLAN YETKİSİ ALINIR] Planlı , eleştiriye açık İDDIALI başta Plugin olmak üzere anlayan kişiler arıyoruz , eğer gerçekten işini iyi yapan bir ekip kurarsak düşündüğüm sunucu HUB MMORPG. Biliyorsunuz ki hayır , bilmiyorsunuz biz sizden normalin üstünde şey isteyeceğiz doğal olarak bir mevlada size vereceğiz , bu mevlayı sponsor veya farklı türlü olabilir fakat ücretli değil sadece işini iyi yapanlara harçlık gibi düşünün.
<---------------------------------------------------->
Bu yolda işinin ehli kişilere ihtiyacımız olacak ! elemeler yapacağız. ve sadece emek verenler aktif olanlar işinin ehli olanlar kalacak. sende uygun olduğunu düşünüyor isen başvur bazı bilgiler

Planlanan Sunucu Yapımına Başlama : 11 Ocak 2018 = bu tarihe kadar konuşup neler yapacağımızı kararlaştıracağız kadro tam manasıyla hazır olacak.

ALIMLAR AKTİF !

Son düzenleme:

BurakDaVayne

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ! Adım Burak.17 yaşındayım.Pluginler konusunda iyiyim fakat plugin yazamıyorum.Oyun içi komutlarla da aram gayet iyidir :) Oyunculara kibar ve hoşgörülü davranırım.Neden mi sizinle olmak istiyorum ? Çünkü her önüme gelen "malum-yerim.aternos.me" şeklinde sunucu açıp "hör gölönö ödmön vöröcöm ödmön ölömöyönlör vöp ölöcök" diyor.Fakat size kanım kaynadı,iyi birine benziyorsunuz ve sunucunuzu açmanızda yardımcı olup,geliştirip daha güzel bir kitlenizin olmasını sağlamak istiyorum.MMORPG konusununa gelince,daha önce çok fazla MMORPG sunucusunda çalışmadım fakat NBTEdit kullanmayı biliyorum ve ilk oynadığım sunuculardan birisi de MMORPG'ydi (Zindev <3) Skype kullanıyorum,aktifliğim sabah 3-4 saat ile akşamları 2 saattir.Hub konusunda ise sadece BungeeCord ve FTP işlerinde berbatım,o kadar :)

Eğer alındıysam,bana skype adresimden başvurabilirsiniz;
burak.tancer

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ! Adım Burak.17 yaşındayım.Pluginler konusunda iyiyim fakat plugin yazamıyorum.Oyun içi komutlarla da aram gayet iyidir :) Oyunculara kibar ve hoşgörülü davranırım.Neden mi sizinle olmak istiyorum ? Çünkü her önüme gelen "malum-yerim.aternos.me" şeklinde sunucu açıp "hör gölönö ödmön vöröcöm ödmön ölömöyönlör vöp ölöcök" diyor.Fakat size kanım kaynadı,iyi birine benziyorsunuz ve sunucunuzu açmanızda yardımcı olup,geliştirip daha güzel bir kitlenizin olmasını sağlamak istiyorum.MMORPG konusununa gelince,daha önce çok fazla MMORPG sunucusunda çalışmadım fakat NBTEdit kullanmayı biliyorum ve ilk oynadığım sunuculardan birisi de MMORPG'ydi (Zindev <3) Skype kullanıyorum,aktifliğim sabah 3-4 saat ile akşamları 2 saattir.Hub konusunda ise sadece BungeeCord ve FTP işlerinde berbatım,o kadar :)

Eğer alındıysam,bana skype adresimden başvurabilirsiniz;
burak.tancer
Merhaba , Benimde size kanım kaynadı Skype kullanmıyorum fakat şimdiden Discord grubumuzu açtım. Buyrun
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. gg/gsxF79 boşluğu silip girin konuşalım.

skype ver konusalım
Keşke Okusaydınız "Daha kendini tanıtmaktan aciz insanların uzak durması tavisyemdir , samimi olmayan cevaplar kabul edilmeyecektir"

MustafaBaşkan0606

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
öNCELİKLE MERHABA benimadım mustafa yaşım 17 skype ım: MustafaReiss0606 daha önce toplam 38 serverde yetkili oldum yanlış hatırlamıyorsam 8 i batihosttu 5i aternos diğerleri ise axitrbilişim ve 5 tane server kurrdum 3 ü batihost 1 i aternos 1 ide axitrbilişim sizin serveriniz hakkında : eğer gerçekten kuruluk bir hub serveri olursa ben şöyle bir taktik vereyim herye gös sunucuda mesela skyblock faction falan onlarda hep ayrı ayrı mod olsun mvip diye gözüksün mesela skywarsda suç üstü yapmak için bunu kullanabilirsiniz ve o modlardan biri ben olmak isterim tabii ki fakat alınamassam sadece şunu diyorum En azından builder olayım amacım size yardımcı olmak bu sıralar canım sıkılıyor birçok oyun yüklüyorum faydası yok bende bu forumu gördüm başvuru yapayım dedim bunu biliyorumki server için açıklamanız bile gerçekci geldi :D server hakkında düşündüklerim şunlar serverinizde sizlere yardımcı olup hileleri tespit edip her dediğinizi yaparım zaten birçok serverde yetkili oldum yardımcı oldum bazıları beni anlamadı ama burada şansımı denemek istedim -----------------Serverinize yardımcı olmak amacıyla o hileleri bulmak ve serverinizde bir yetkili Olmak Dileğiyle İyi Günler Kardeşim ve eğer hakkımda öğrenmek istediğiniz bir şey varsa söyleyin lütfen

Son düzenleme:

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
öNCELİKLE MERHABA benimadım mustafa yaşım 17 skype ım: MustafaReiss0606 daha önce toplam 38 serverde yetkili oldum yanlış hatırlamıyorsam 8 i batihosttu 5i aternos diğerleri ise axitrbilişim ve 5 tane server kurrdum 3 ü batihost 1 i aternos 1 ide axitrbilişim sizin serveriniz hakkında : eğer gerçekten kuruluk bir hub serveri olursa ben şöyle bir taktik vereyim herye gös sunucuda mesela skyblock faction falan onlarda hep ayrı ayrı mod olsun mvip diye gözüksün mesela skywarsda suç üstü yapmak için bunu kullanabilirsiniz ve o modlardan biri ben olmak isterim tabii ki fakat alınamassam sadece şunu diyorum En azından builder olayım amacım size yardımcı olmak bu sıralar canım sıkılıyor birçok oyun yüklüyorum faydası yok bende bu forumu gördüm başvuru yapayım dedim bunu biliyorumki server için açıklamanız bile gerçekci geldi :D server hakkında düşündüklerim şunlar serverinizde sizlere yardımcı olup hileleri tespit edip her dediğinizi yaparım zaten birçok serverde yetkili oldum yardımcı oldum bazıları beni anlamadı ama burada şansımı denemek istedim -----------------Serverinize yardımcı olmak amacıyla o hileleri bulmak ve serverinizde bir yetkili Olmak Dileğiyle İyi Günler Kardeşim ve eğer hakkımda öğrenmek istediğiniz bir şey varsa söyleyin lütfen

Merhaba , Skype kullanmıyorum fakat şimdiden Discord grubumuzu açtım. Buyrun
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. gg/gsxF79 boşluğu silip girin konuşalım.[/QUOTE]

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kendinizi buraya tanıtmanız zorunludur , bazı arkadaşlarımız burayı doldurmadan direk gelmişler eleme yapıyoruz ve sadece alınanlar Discord'a geliyor. Yine de gelebilirsiniz. Orayı zaten sunucu açıldıktan sonra dahi kullanılacak. Arkadaşlar ALIMLAR DEVAM EDİYOR

ustax1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun aleyküm ismimi vermek istemiyorum.Yapılarım kendimce güzel herkes kendi yapısın beğenir o yüzden beni eğer kabul ederseniz kendi yaptıgım yapıları size serverde göstere bilirim.

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selamun aleyküm ismimi vermek istemiyorum.Yapılarım kendimce güzel herkes kendi yapısın beğenir o yüzden beni eğer kabul ederseniz kendi yaptıgım yapıları size serverde göstere bilirim.
Merhaba , cevabınız samimi {kısa} Olmadığından dolayı kabul edilmedi.

AKTİFTİR !
TASARIM GÜNCELLENDİ.

Son düzenleme:

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tecrübeli Arkadaşlarımızı bekliyoruz. tam okuduğunuzu düşünüyorsanız buyrun bekliyoruz :)+

Son düzenleme:

kadir2015

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
7
Merhabalar benim ismim kadir tam 15 yaşındayım 8 bilgisayar oynuyorum 5 yılımı minecraft a adadım ve oyunu tam olarak biliyorum builder olmamım sebebi Tüm world edit komutlarını biliyorum Rgaddmember rütbehammadde yapabiliyorum lapis falan hepsini biliyorum wg atmayı biliyorum yaklaşık 6 serverde yetkili oldum Ve server kapanana kadarda yetkiliydim Sizin serverinizi begendim sizide begendim kendimce iyi bir builder olacagımı zannediyorum

BeytuPrinter

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba . Benim Adim Beytullah Yaşım 12 (Dalga Geçmeyin) Terbiyeli birisiyimdir . Server komutlarini iyi bilirim . Eskiden Serverlerde yetkili olmus biriyim Buildim iyidir ama cok iyi deil. Benim Yetenekli Oldugum yetki Admin,Mod .Eger Beni secersen Konuşabiliriz ve Anlaşabiliriz

MustafaCqrl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ! Öncelikle ben Mustafa Can. Yaşım 14 fotoğrafta görünüyor zaten. Pluginlerle aram öyle profosyonel değildir. Bilgim %96 tarzı bir şey. Biraz anlamadığım konu essentialsdır. Benim daha çok çalıştığım konular World Edit , World Guard , Shopkeepers , Sunucudaki Oyunculardır. Daha fazla istek olursa zaten yapabilirim. Hafta içi en fazla 4 saat , hafta sonu ise en fazla 10 saat tarzı bir şey aktifim. Tam tamına 5 yıldır Minecraft oynuyorum. Daha önce kendi sunucularım oldu. Sağlamdı hatta sunucularım ondan sonra kapatmaya karar verdim. Uzman olduğum konu Moderatörlük veya Adminliktir. Hangisini bana uygun görüyorsanız onu seçin. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme: