Mahsur Kaldım

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Bi kaç gündür survival modda sıkıntıdan geziyorumda geziyorum. Aslında amacım köy ya da tapınak bularak biraz bi şeyler toplamaktı ki aslında eğlenceli geçtiği de söylenebilir. Asıl amacımsa eyer bulmak ve at elde etmekti ki son iki tapınaktan eyer ve demir at zırhı bulunca keyfime değmeyin oldum. Ancak sorun şu; evimden bu tarafa sandalla geçmiştim, şimdi 3 köpek ve bir at var elimde. Köpekler sorun değil ama at suda gitmiyor ve 200-300 blokluk bir köprüde yapabileceğimi zannetmiyorum şu an :D Hileler de kapalı olduğundan komutla taşıma yapamıyorum ki açık olsa bile atla birlikte gerçekleşir mi bilemiyorum. Şimdi; bu noktada bana önerebileceğiniz bir şey var mı? Atı bırakıp git, eyer ve zırhla evinin oralarda at ara falan da diyebilirsiniz ama bulmak biraz sıkıntılı. Yapılabilecek bir şey varsa ve yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Herkese iyi günler, oyunlar ve forumlar :)

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya köprü yapcaksın yada atı bırakacaksın veya yandan yundan bir bağlantı bulacaksın. (Senin evinle bağlantısı olan mc köprüsü)

Lord_of_Chaos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Attan eyer ve zırhı çıkardıktan sonra suya attım ve yüze yüze, iktire iktire karşı tarafa kadar taşıdım :D