Maksat Muhabbet.

DeadBarbarian

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk ben başlıyayım beyler ilk hangi sürümü ile başladınız Minecraft'a ? Ben 1.4.7 sürümü ile başladım Minecraft macerama.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tam hatırlamıyorum ama betanın başlarındaydı sanırım.Sonra eski minecraft hesabımın şifresini unuttum ve 60 liraya yenisini almam gerekti.Zaten bu 60 lirayı toplayana kadar 1.7.2 çıkmıştı

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
1.2.3 veya 1.2.5 zamanlarında oyunu indirip oyuna girmeyi beceremeyen ( Oyuna kayıt olunca girileceğini sanan masum köylü :p ) 1.4.5 de oyuna başlayan bir insandı bu çocuk :şapka:

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
normalde 1.7.2 den beri biliom ama mic kurmayı o zaman bilmediğimden 1.7.10da başladım

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.2.5 te.
Hayatımın en güzel günlerini yaşıyordum o zamanlar. İlk girdiğim faction server da bir arkadaşım olmuştu. Beraber Dağın altında bir delik açıp orada yaşıyorduk. Hemen evimizin altında da bir okyanus vardı oranın ilerisinde pixel art yapmışlardı. gece süt alır pixel artlara bakıp sütleri içerdik felan.
Aylarca oynamıştım sonra o arkadaşımın ismini nickini nereli hiçbir şeyini hatırlamıyorum sadece ilkler unutulmaz ben bu yaşadığım güzel günleri unutmuyorum. O kapanmıştı hatırlıyorum yeni bir factiona geçtim. İlk kez orada viplerin ne olduğunu felan öğrendim reklam olmasın ismini hatırlıyorum söylemeyeceğim gerçi kapandı ama. Neyse orda da bir arkadaşım olmuştu. Onunda kendi serverları vardı. Beraber o serverda aylarca oynadık hatta onun sayesinde skype ın ne olduğunu öğrenmiştim (artık asosyalliğin ne olduğunu yavaş yavaş o zamanlar kavramaya başlıyordum). Beraber hep konusup oynardık. Bir gün biraz geç girmiştim beraber oynuyorduk baktım serverda warp villa vardı 30m du fiyatını bile iyi hatırlıyorum. 2 mizede bir tane almıştı villadan. Bir sürüde parası kalmıştı hatta. Vip almıştı benden habersiz ben de nasıl bu kadar aniden zengin oldu felan anlamamıştım :ci: .
Sonra onun arkadaşlarıyla tanıştırmıştı beni baya o zamanlar acayip redstone devrelerine ilgim vardı. Server açmıştı arkadaşıyla, ben redstone ile ilgili acayip kafa yorarken onlar build ile ilgilenirdi felan gayet eğlenirdik. Ah eski günler.
_
Ondan sonra ise hayatımda hiç vazgeçemeyeceğim bir arkadaşım olmuştu başka bir server da. O bana Team fortress 2 yi önermişti gel oynayalım demişti. Çok iyi hatırlarım o zamanlar internetim çöptü 10 kbps ile felan indiriyordum 2 gün boyunca indirdim ben tf2yi. Beraber sürekli oynuyorduk. Deli gibi sniper oynardım. Bir tane server vardı simdi premium olmuş o server. Neyse sonra baktım cs go almış. Ben de o zamanlar hayatta oyunlara para verecek bir tip değildim. Sonra onun sayesinde cs go ile benim asosyallik hayatım başladı. Beraber geçirdiğimiz günleri tekrar yaşamak istiyorum.
Onunla oynadığım her oyun gerçekten bana eğlenceli geliyordu (hala geliyor 7-8 yıllık bir arkadaşlığımız var ve bu arkadaşlığın bitmeyeceğini umuyorum ki bitmeyecektir).
__-
Hayatım ondan sonra oyunlara para yüklemek oldu. Ondan sonra bozulmuştum. Asosyal bir insancık haline geldim. Artık hep yanlız yaşamayı seviyorum, gezmeyi arkadaş ortamlarında takılmayı sevmiyorum, Kalabalık alanlardan nefret ediyorum vs vs.
________

Bir minecraft benim hayatımı değiştirdi.