ManesCraft Yeni nesil faction Vergi sistemleri + /çakma piyasa ve Özel ManesCraft Eventi ve Yaprak eventi

SzostYT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Rehber
  2. Youtuber
  3. Diğer
Sunucu IP Adresi
2 HAFTA SONRA
ManesCraftın eşsiz deneyimini tatmanız için önünüzde bir engel yok sunucuda Vergi sistemleri ÇakmaPiyasa ve ManesCraft Eventi Ben Arda ve bugün sizin gibi değerli forum üyelerine sunucumuzu tanıtıcam ve alımlardan bahsedicem.

Sunucumuz Factiondur ve sürümü 1.8.8 dir Sunucumuzda olan vergi sisteminden bahsediceğim
-----------
Örneğin Faction klanınıza özel bir klan evi yapcaksınız ve bloğamı ihtiyacınız var tabikide /warp markete gidin AAAAAAAAAAAA
Bide ne mi gördünüz 40 tl ye blok alcaksınız ve ekstra 5 tl vergimi ödiceksiniz Kahretsin dediğinizi duyar gibiyim fakat sakin olun buna zamanla alışacaksınız :)
------------------
MAPLAR

1.png

2.png

3.png

4.png

ManesCraft eventi ;
Bu eventte 4 klan katılır belirli alanda taktim edilen eşyaları 0 envanterle kasıp ilk getiren klan puan kazanır En fazla
Puanı elde eden kazanır EVET HARİKA :)

AYRICA AÇILIŞ 2 HAFTA SONRA AÇILIŞA ÖZEL DEV EVENTLER VE 1 HAFTALIK VIP VE ÇEKİLİŞLER OLCAK KAÇIRMA
HEEE BİDE NEDEN KASALAR LAPİS FLN FAZLA BAHSETMEDİM ONLARI BİLİYOSUNUZ ZATEN FAZLA BOŞ YAPMİYİM DEDİM

Yaprak eventi; (DUR DUR P Yİ R YAPMAK AKLINDAN GEÇMESİN)
Adındanda anlaşılacağı gibi her oyuncuya makas verilir alanda ortalama 20 Ağaç bulunur bunların yapraklarını
En fazla kesen 1. olur

EEEE ADAMIM BİLİYORUM BOŞ YAPMA ALIMLARA GEÇ DİYOSAN AZ BEKLE :D

ÇakmaPiyasa UvvvvvvvvvvvvvHuhu eqweqwe
Bu özellik discordda paylaştığımız kodu oyunda /cakmapiyasa <kod> şeklinde yazarsanız
/ah sanal marketinden rastgele 1 eşya sizin olur
ADAMIM EVETTTTTTTTTTTT

HIZLI ÖZELLİKLER
20 RÜTBE
EŞSİZ MAPLER
ŞAHANE YETKİLİ KADROSU
ANINDA TAKAS SİSTEMİ
DÜŞÜK VIP FİYATLARI (AÇILIŞA ÖZEL 1 HAFTA HEDİYEMİZ)
/Ronaldo yazdığında süüüüüü diye cevap vermesi (SÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ) WQEQWEQWE
Düşük ping değeri

Alım formu :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

---------------------------
Alım formu (youtuber)
İsim :

İletişim :
Discord :! Szosty#2697
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme: