Maniecraftın sonu bulursun ama geçemesin dediler geçtim. :>

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Hhuhuhuuıohıhııhıhııhophıhohıhhıııhıhııhıhı
İnternette dolaşıyordum bir de baktım minecraftın sonu varmış geçilmiyor diyorlar hiçbir türlü bende geçtim işte. mojanga selamlar :D

Tek oyunculu için kordinatlar; /tp 29999978 70 29999978
Çok oyunculu için kordinatlar; /tp <oyunadınız> 29999978 70 29999978

Son düzenleme:

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tebrikler dikkatleri üstünüze çektiniz, tamam kapatın artık.
TP ile gitmiştir ve sallamıştır kordinatları kafadan veyahut "İnternet" denilen şeyden bakmıştır.

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tebrikler dikkatleri üstünüze çektiniz, tamam kapatın artık.
TP ile gitmiştir ve sallamıştır kordinatları kafadan veyahut "İnternet" denilen şeyden bakmıştır.
Peki ilk olarak konunun üstünde yazanı okudunmu ?? o yazıyı oku ve öyle mesaj at :) bide tp ile gitmiştir diyorsun başka şekilde nasıl gide bilirim ? salamak emin ol sallamakla olmaz.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Peki ilk olarak konunun üstünde yazanı okudunmu ?? o yazıyı oku ve öyle mesaj at :) bide tp ile gitmiştir diyorsun başka şekilde nasıl gide bilirim ? salamak emin ol sallamakla olmaz.
Okuma'ya gerek duymadım. "TP ile gitmiştir ve sallamıştır kordinatları kafadan veyahut "İnternet" denilen şeyden bakmıştır." demiştim ben kardeş, iyi oku sende.

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kusura bakma ben dikkat çekmeye çalışmıyorum sadece sizinle paylaşmak istedim.. bu arada neden konuyu bu şekilde trollemeye çalışıyorsun. acaba benimle ilgili bir takıntınızmı var ?

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk'e imkansız de sonra otur izle fakat bu yabancılar tarafından bulunmuş bir şey :)

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Minecraftın yüzeysel alanının 90 oktilyon olduğunu bilmeyenlere selam olsun...

Ayrıca zemin sınırdan sonra 17 block devam eder.
Bu sınırı tp komutu ile aşabiliriz ve bu sınırdan sonra sadece 1 blok koyabilirsiniz.
Geriye kalan 16 bloka karışamazsınız.​