EminGny
İşsiz
- En iyi cevaplar
- 1
2 nin arkasına bakmak gerekmez. Çünkü 2nin arkasında sesli veya sessiz harf olabilir.[DOUBLEPOST=1439230462,1439230441][/DOUBLEPOST]O zaman A,7 ve 2.
Oyunbozanlık taym
Ben kazandım XD
2 nin arkasına bakmak gerekmez. Çünkü 2nin arkasında sesli veya sessiz harf olabilir.[DOUBLEPOST=1439230462,1439230441][/DOUBLEPOST]O zaman A,7 ve 2.
Oyunbozanlık taym
doğru olduğunu söylemedim o kadar kafa karıştırıcısın ki ben bile karıştırdım2 nin arkasına bakmak gerekmez. Çünkü 2nin arkasında sesli veya sessiz harf olabilir.[DOUBLEPOST=1439230462,1439230441][/DOUBLEPOST]
Oyunbozanlık taym
Ben kazandım XD
Cevabı şimdi açıkla.doğru olduğunu söylemedim o kadar kafa karıştırıcısın ki ben bile karıştırdım
Çünkü benim cevap doğrudoğru olduğunu söylemedim o kadar kafa karıştırıcısın ki ben bile karıştırdım
yanlış pnp hiç umutlanmaÇünkü benim cevap doğru
A ve 7
yanlışÇünkü benim cevap doğru
A ve 7
sen hepsini demiş adamsın lütfen bu konudan uzaklaşyanlışo zaman 2'nin arkasına da bakmak gerekir çünkü sesli harfin arkasında çift sayı olması gerekiyor eğer 2nin arkasında sessiz harf olursa kural bozulur
Hayıryanlışo zaman 2'nin arkasına da bakmak gerekir çünkü sesli harfin arkasında çift sayı olması gerekiyor eğer 2nin arkasında sessiz harf olursa kural bozulur
o belki tutar diye yapılan bi yorumdu hiç kafa yormadım yanisen hepsini demiş adamsın lütfen bu konudan uzaklaş![]()
alakası yok...Şimdi
2, çift sayıların başlangıcıdır ve A'da alfabenin başıdır o zaman bu 2 sini eledik.
7 ise ingiliz alfabesine göre K harfi alfabede 7.sırada bulunur.
O yüzden hiçbirini açmam.
Hayır a ve 7Tamam işte kurallara A ve 2 Doğru cevap
Harflerin arkasında sayılar varmış yani A nın arkasında çift sayı olacak
Yukarıdakine göre de 2 nin arkasında Sesli bir harf vardır