Mantıksızlık Yarışması !

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi

Bu konu ne kadar mantıksız ?

• Kullanılan toplam oy
    12
W

WitherMan

Ziyaretçi
herkes aklına gelen en mantıksız şeyi yazsın.

ÖRN : Havada uçarken bir tane balina gördüm bale yapıyordu sonra geldi üstüme atlayıp ırzıma geçmeye çalışırken ahtapot geldi ve balinayı yuttu. Canımı zor kurtardım.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
birgün mc de çokluda bir adam survivalda uçuyordu vip özelliği değildi vipte değildi admin ona gamemode vermemişti fly de vermemişti hackta yapmıyordu texture editlememiştim resmen uçuyordu bugda değildi

Son düzenleme:
W

WitherMan

Ziyaretçi
Bugün fırında süt ve eti karıştırarak pirinç pilavı yaptım.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
30 kişi bakmış konuya 2 bot var 1 tanede mod kontrol için baktıysa etti 27 yani bu benim 279. postum.
Edit: 1219. post special

Son düzenleme:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Facebook u çökertirken mark geldi Twitteri çökertti ve aramızda savaş çıktı
Kılıçtan giriyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Dün creeper suda uçuyordu hep balık yiyordu :D sonra patlattım ve atom bombası gibi patladı :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Geçen gece saat öğlenin on ikisinde kalktım ve öğlen yemeğine oturdum okul giysilerimi çıkarıp pijamalarımı giydim ve okula gittim orada ingilizceciye çok ödev veriyor diye teşekkür ettim beni disipline verdi

Herobrine2345

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
herobrine gördüm dans ederken ve yanında dans eden bir beyaz gözlü bir balık vardı sonra herobrine parti verdi[DOUBLEPOST=1389116415,1389116017][/DOUBLEPOST]corba aromalı dondurma yedim soğuktu

LvvNt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hiçbişeyin varsa bi şeye sahipsindir. O zaman hiçbişeyin yoktur ve hiçbişeyin yoksa hiçbişeye sahip olursun. Ama hiçbişeye sahip olmak bi şeye sahip olmak demektir (lego chima efsaneleri salak kuzgunların hiçbişey dolu kutuyu alıp gergedanlardan 3 araba almalarının ardından aklıma geldi)

OMeNiTiXO

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eğer pinokyo burnum uzar derse ve uzamassa yalan söylemiş olur ama bu serfer burnu uzayınca doğruğu söylemiş olur[DOUBLEPOST=1389901829,1389901794][/DOUBLEPOST]görevin bu görevi kabul etmemek kabul ediyor musun