Mantıksızlık Yarışması !

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi

Bu konu ne kadar mantıksız ?

• Kullanılan toplam oy
    12

LvvNt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Herobrine2345

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
minecraftta oynuyordum yatağa yattım ve rüya gördüm modsuzdu[DOUBLEPOST=1390466672,1390466483][/DOUBLEPOST]pinokyo sence kac ömürlü
bence 66

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
minecraft ta modsuz 1.dünya savasi oluyodu creeper alman zombi ingiliz enderman fransızdı tüfekle kapısıyorlardı steve ise ameleydi

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ekmekle sütü karıştırarak süt portalı açtım içine girdim heryer süttendi sütler uçuyodu pamuk gibi :D acık aldım cebime doldurdum geri döndüm portalın üstüne su döktüm portal su portalı oldu ama hatadan dolayı beni marsa götürdü orda astronotlara dair hiçbişi giymeden hep mars yüzey kayası yiyerek yaşadım

ben kazandım!

bu sebepten dolayı sarı bücür gelecekte bir internet geyiği olacak :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Android telefon aldim elma verdi ve ben karneme 99 koydum

İlk akilli telimden geldi sicak sicak ;D

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herobrine ile oturmus cay iciyorduk bir anda zombi saldirisina ugradik

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
herobrine ı hamburgerle dövüyordum sonra hamburger atom bombası oluyor etrafı çinliler basıyor eiştein geliyo atom bombası patlıyo hamburger kara deilk oluyo herkes ölüyo :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
forumun arkaplanında craft_man in şifresini gördüm. Hesaba girince pc patladı telefonum gitti diye 3 milisaniye ağladım ve cennete işiınlandım bedavaya steamdaki bütün oyunları aldım gabe geldi steamı bana verdi

OMeNiTiXO

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ben bu yorumu buraya neden yazdım, niçin yazdım, nasıl yazdım? Bunu izaha gerek yok, gördünüz tuşlara bastım, yazdım. ama yazmamış da olabilirim. yazmışsam yazmışımdır; yazmamışsam yazmamışımdır. görünen köy uzakta değildir. buraya bu yorumu yazdık da sonradan yazmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır. sahi ya ben bu yorumu buraya neden yazdım. kim yazdırdırdı lan bu yorumu bana?